Κοντά μας, αυτήν την φορά ήταν ο φιλοζωϊκός Σύλλογος "ΝΤΟΡΙΣ" που εδρεύει στην ΒΙΠΕ Αργοστολίου, ο κητνίατρος Ελευθέριος Ψαρρός και πολύς κόσμος.
Συγκινητική η προσέλευση κόσμου για τα αδέσποτα
Κοινωνία
21/01/2013 | 15:40

Της Αριστέας Χαριτάτου

Χτες Κυριακή, τις 7 το απόγευμα συγκεντρωθήκαμε στον χώρο του Δημαρχείου Ληξουρίου για να δώσουμε λύσεις στις κτηνωδίες που γίνονται εις βάρος των τετραποδων φίλων μας. Κοντά μας, αυτήν την φορά ήταν ο φιλοζωϊκός Σύλλογος “ΝΤΟΡΙΣ” που εδρεύει στην ΒΙΠΕ Αργοστολίου, ο κητνίατρος Ελευθέριος Ψαρρός και πολύς κόσμος. Ήταν ευχάριστη η αίσθηση να βλέπεις γεμάτη την αίθουσα από ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα και θέλουν να σταματήσει αυτή η εγκληματικότητα.
Πολλές οι απόψεις και οι ιδέες που ακούστηκαν. Υπήρξε και ενημέρωση από τον κτηνίατρο σχετικά με τον εμβολιασμό και στείρωση των ζώων, αλλά και από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Διονύση Καππάτο, ο οποίος τόνισε ότι “η φροντίδα ενός Συλλόγου απαιτεί αφοσίωση, αγάπη και πολλές ώρες δουλειάς. Εμείς ξεκινάμε από τις 7.30 το πρωϊ έως αργά το βράδυ. Αυτήν την στιγμή στο Αργοστόλι δεν υπάρχει ούτε ένα αδέσποτο”. Τον λόγο πήρε και η κα Μαρίνα, μέλος του Συλλόγου η οποία ανέφερε ότι “θέλει αφοσίωση μέρα-νύχτα να γυρνάς στους δρόμους και να ελέγχεις για ‘υποπτες κινήσεις και για τυχόν νέα αδέσποτα”.
Στην σημερινή συνάντηση συζητήθηκε να επανεργοποιηθεί ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος που είχε δημιουργηθεί παλιότερα στο Ληξούρι. Όσοι θέλουν να γίνουν μέλη, να καταθέσουν τις ιδέες τους και να βοηθήσουν έμπρακτα τα τετράποδα, τους περιμένουμε και στην επόμενη συνάντηση. Το προσεχές Σάββατο τις 6 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο θα συγκεντρωθούμε ξανά.

Πριν κλείσω θα ήθελα να τονίσω και να ευχαριστήσω τόσο τον Σύλλογο “ΝΤΟΡΙΣ” που με το που τους ζητήσαμε ήρθαν αμέσως, αλλά και τα παιδιά του ΤΕΙ Ληξουρίου, επειδή χωρίς αυτά δεν θα είχαμε συγκεντρωθεί ούτε την πρώτη, ούτε την δεύτερη φορά. Είναι ωραίο να βλέπεις τους φοιτητές να βοηθούν και να περιθάλπουν αδέσποτα. Είμαστε περήφανοι για αυτήν την ευαισθησία τους. Σας ευχαριστούμε!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer