Ο Θεοφιλέστατος εμφανώς συγκινημένος καθότι Ιερούργησε στο Ναό του χωριού της καταγωγής του.
Συγκινημένος ο Χρύσανθος στα Καμπιτσάτα
Δημοφιλή
08/07/2015 | 11:59

Του Αντώνη Καγγελάρη

Με εκκλησιαστική τάξη και λαμπρότητα τελέσθηκε χθες 7 Ιουλίου ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και σήμερα 8 ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Προκοπίου στα Καμπιτσάτα.
Στις ακολουθίες χοροστάτησε και Ιερούργησε, σεπτή άδεια και εντολή του Τοποτηρητή της Μητροπόλεως, Μητροπολίτου Ηλίας κ. Γερμανού, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ Χρύσανθος.
Ο Θεοφιλέστατος εμφανώς συγκινημένος καθότι Ιερούργησε στο Ναό του χωριού της καταγωγής του, στο κήρυγμα του μίλησε για το παράδειγμα του Αγίου που μεταστράφηκε από Εθνικός σε Μεγαλομάρτυρα του Χριστού.
Οι φωτογραφίες είναι του Σπύρου Σακαλή. xrusanthos_kampitsata (30)xrusanthos_kampitsata (2)xrusanthos_kampitsataxrusanthos_kampitsata (3)xrusanthos_kampitsata (5)xrusanthos_kampitsata (6)xrusanthos_kampitsata (7)xrusanthos_kampitsata (8) xrusanthos_kampitsata (10)xrusanthos_kampitsata (11)xrusanthos_kampitsata (12)xrusanthos_kampitsata (16)xrusanthos_kampitsata (19)xrusanthos_kampitsata (20)xrusanthos_kampitsata (3)xrusanthos_kampitsata (9)xrusanthos_kampitsata (13)xrusanthos_kampitsata (14)xrusanthos_kampitsata (18)xrusanthos_kampitsata (24)xrusanthos_kampitsata (25)xrusanthos_kampitsata (26)xrusanthos_kampitsata (27)xrusanthos_kampitsata (29)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer