Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, καλωσόρισε τον Γεράσιμο Λιγνό, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι'αυτόν και τον Γεράσιμο Πυλαρινό.
Συγκίνησε ο Λιγνός στο άναμμα του δένδρου στο Αργοστόλι
Δημοφιλή
17/12/2016 | 00:33

Της Γιάννας Κουλουμπή

Φέτος το άναμμα του δένδρου στο Αργοστόλι ήταν διαφορετικό και σίγουρα πιο… συγκινητικό, αφού την αντίστροφη μέτρηση πριν το φωτισμό του έκανε ο παραολυμπιονίκης μας Γεράσιμος Λιγνός, με τη συγκίνηση να είναι έκδηλη στο πρόσωπό του και αφού πρώτα ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του δείχνει. 

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, ο οποίος αρχικά, συνοδεία του προέδρου της Τ. Κ. Αργοστολίου Λούκα Νιφοράτου και της Μαρίας Κουνάδη, βράβευσε τους νικητές του περσινού “Αργοστολί – ζούμε”. 

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, καλωσόρισε τον Γεράσιμο Λιγνό, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’αυτόν και τον Γεράσιμο Πυλαρινό ( δεν κατάφερε να βρεθεί στην εκδήλωση).

Ο Γεράσιμος Λιγνός αξίζει να πούμε πως ήταν πραγματικά πολύ συγκινημένος, ενώ ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο για τη δύναμη και την αγάπη που του δίνει. 

Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας» με τον  Βασίλη Περλικίδη, οι μαθητές του τμήματος Μπαλέτου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και της σχολής χορού “Ελισάβετ Λιβιεράτου” με χριστουγεννιάτικες χορογραφίες, η Παιδική Χορωδία της Γαλλικής Σχολής με τον Άγγελο Μουρελάτο (στο πιάνο ήταν ο Γρηγόρης Βλαχούλης) και φυσικά ο μοναδικός, Κεφαλονίτης τραγουδιστής Άγγελος Ανδρεάτος που …ζέστανε τον κόσμο με τα τραγούδια του.

Χρόνια πολλά σε όλους! 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer