Σε μία άνευ προηγουμένου, τόσο σε όγκο όσο και σε παλμό, συγκέντρωση στο Αργοστόλι , ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλ. Παρίσης παρουσίασε το νέο και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του.
«Συγκέντρωση του Συνδυασμού μας χωρίς ιστορικό προηγούμενο»
Πολιτική
05/05/2014 | 16:32

Σε μία άνευ προηγουμένου, τόσο σε όγκο όσο και σε παλμό, συγκέντρωση στο Αργοστόλι , ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλ. Παρίσης παρουσίασε το νέο και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του εν όψει των εκλογών της 18ης Μαΐου.
Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» , ο Αλ. Παρίσης μίλησε για την τριετία που πέρασε.
Έκανε αναφορά στις μεγάλες επιτυχίες που έγιναν στον τομέα της ένταξης έργων στα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, τις επιτυχίες χωρίς χρήματα στον τομέα του πολιτισμού , του αθλητισμού ,του τουρισμού και της καθημερινότητας του πολίτη, ενώ ζήτησε συγνώμη από την κοινωνία του νησιού μας για κάποιες λάθος επιλογές συνεργατών του και ανέλαβε όλη την ευθύνη για αυτό.
«Απέτυχα να έχω αντάξιους συνεργάτες –είπε- και γι’αυτό σήμερα, κάνω πλήρη ανανέωση του ψηφοδελτίου μου και βάζω μπροστά την νέα γενιά του τόπου μας, προκειμένου τα επόμενα χρόνια να κάνω ένα μεγάλο έργο. Να αλλάξω γενιά στο πολιτικό προσωπικό του νησιού μας».
«Ζητώ συγνώμη από την κοινωνία για πολλούς από τους συνεργάτες μου», είπε ολοκληρώνοντας ο Αλ. Παρίσης.
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν περισσότεροι από 1500 Κεφαλονίτες, αποδεικνύοντας έτσι ότι η παράταξη του Αλ. Παρίση, είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη των προσεχών εκλογών ενώ, την μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε το πάθος του κόσμου για ανανέωση της εντολής στο πρόσωπο του σημερινού Δημάρχου.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ»

klisto klisto5 klisto12 klisto13 klisto17

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer