Oι ΑΝ.ΕΛ. δεν προκαλούν σύγχυση στην Κεφαλονιά, η συντοντιστική επιτροπή της Κεφαλονιάς προκαλεί.
Στ. Λυκούδης: Εμείς θα είμαστε στον β’ γύρο γιατί παλεύουμε για αυτό! (βίντεο)
Κοινωνία
25/04/2014 | 20:04

Με αυτήν την φράση έκλεισε ουσιαστικά την συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Στάυρος Λυκούδης, σήμερα το μεσημέρι, στο Εργατικό Κέντρο, στο Αργοστόλι.

Ο κ. Λυκούδης αναφέρθηκε στον συνδυασμό “Επτανησίων Θέληση” και τόνισε ότι είναι ο μόνος συνδυασμός που πραγματικά δεν υποστηρίζεται από κανένα κόμμα, ενώ όταν ρωτήθηκε για τους ΑΝ.ΕΛ. απάντησε πως οι ΑΝ.ΕΛ. δεν προκαλούν σύγχυση στην Κεφαλονιά, η συντοντιστική επιτροπή της Κεφαλονιάς προκαλεί..

Επίσης, μίλησε για το πρόγραμμά του Συνδυασμού του, ενημερώνοντας ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί επίσημα. Η φορολογία στα Ιόνια νησιά, η αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς, οι υποδομές, η πραγματική αποκέντρωση ήταν μερικά από τα σημεία του προγράμματος που σχολιάστηκαν και για τα οποία δέχτηκε ερωτήματα ο Στάυρος Λυκούδης.

Τέλος, ο νεαρός υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες, κυρίως λόγω των νέων ευρωπαϊκών προγραμμάτων που θα κληθούμε να διαχειριστούμε ως τόπος, και συμπλήρωσε πως έχει εμπιστοσύνη στους Κεφαλλονίτες πολίτες και την κρίση τους.

Σημ. Το παρόν στην συνέντευξη τύπου, χωρίς όμως να συμμετέχουν, έδωσαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Βαγγελάτου, Νίκος Λάσκαρης, Κώστας Κατσαμπίρης, Σπύρος Μαρκάτος, Άντζελα Λουκέρη και ο Αλέξανδρος Αντωνάτος.

 

eptanision-thelisi2

eptanision-thelisi3eptanision-thelisi4eptanision-thelisi5eptanision-thelisi6eptanision-thelisi7

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer