Οι εκδηλώσεις, που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στην Πάτρα, εντάσσονται στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε.
Στο Σεμινάριο για την Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική ο Σπύρου
Πολιτική
13/03/2014 | 17:13

Η Διάσκεψη των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης (CPMR), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνουν Διεθνές Σεμινάριο για την Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική της Ε.Ε. Οι εκδηλώσεις, που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στην Πάτρα, εντάσσονται στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο Σεμινάριο συμμετέχει και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, ο οποίος θα κάνει τοποθέτηση επί του θέματος, καταθέτοντας την εμπειρία του και τις προτάσεις της Περιφέρειας αφενός για την Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική και αφετέρου για την «Γαλάζια Ανάπτυξη».

Στην Πάτρα αναμένεται να βρεθούν εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μέλη της Επιτροπής των Περιφερειών, εκπρόσωποι περιφερειακών αρχών της Μεσογειακής Ευρώπης, όπως της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Μάλτας, καθώς και Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και στελέχη από επτά Περιφέρειες της χώρας και συγκεκριμένα: Δυτική Ελλάδα, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Κρήτη, Νότιο Αιγαίο, Ήπειρος και Στερεά Ελλάδα, εκπρόσωποι δημόσιων φορέων, εκπρόσωποι οργανώσεων και παραγωγικών φορέων και ειδικοί εμπειρογνώμονες από τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε.

Μεταξύ άλλων, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή ο Ευρωβουλευτής Νίκος Χρυσόγελος, ο Υπουργός του Gozo της Μάλτας Αντόν Ρεγκάλο, Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Ρουσιγιόν της Γαλλίας, κ.α.  

spurou

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer