Θερμή συνάντηση, πάνω από δύο ώρες, στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο του συλλόγου «Αίνος» της Νέας Υόρκης. Τι σηματοδοτεί η επίσκεψη Κοκκόση στη Μητρόπολη.
Στο πλευρό του Δεσπότη ο Βασίλης Κοκκόσης
 Ομογένεια
30/11/2015 | 15:36

Συνάντηση, πάνω από δύο ώρες, είχαν στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Αίνος» της Νέας Υόρκης Βασίλης Κοκκόσης μαζί με τον Μητροπολίτη κ. Δημήτριο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για την ομογένεια καθώς και για διάφορα εκκλησιαστικά ζητήματα της Κεφαλονιάς.
Ο κ. Κοκκόσης ενημέρωσε τον Δεσπότη μας για τις πολύ καλές σχέσεις που είχε στο παρελθόν η ομογένεια με τον μακαριστό Μητροπολίτη κυρό Σπυρίδωνα και τις επισκέψεις που είχε κάνει στην Αμερική, καθώς και τη στενή επαφή και συνεργασία που είχε ο ίδιος με τον μακαριστό Γεράσιμο Φωκά που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας. Στο τέλος του εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα σταθεί στο πλευρό του σε ότι χρειαστεί στο πολύπλευρο έργο του για το συμφέρον της Κεφαλονιάς και της τοπικής μας εκκλησίας.
Από τη πλευρά του ο κ. Δημήτριος, αν και λίγο καιρό στη Κεφαλονιά, φάνηκε πλήρως ενημερωμένος για πολλά ζητήματα, χάρηκε ιδιαίτερα για την επίσκεψη του κ. Κοκκόση στην Αρχιεπισκοπή. Ενώ είναι βέβαιος ότι στο μέλλον θα υπάρξουν από κοινού δράσεις της Ομογένειας με την Μητρόπολη Κεφαλληνίας.
Σημείωση: Η παρουσία του κ. Βασίλης Κοκκόση στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο δεν είναι τυχαία καθώς σηματοδοτεί μια επιπλέον σημαντική στήριξη και βοήθεια στα μελλοντικά σχέδια του Μητροπολίτη μας από τον «ισχυρό άνδρα» της Κεφαλληνιακής Ομογένειας.

dhmhtrios_kokkoshs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer