Αναρτήθηκε το μηχανογραφικό δελτίο των πανελλαδικών εξετάσεων του 2014 στο οποίο φέτος περιλαμβάνεται και το νέο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
Στο μηχανογραφικό του 2014 το νέο Τμήμα του ΤΕΙ
Κοινωνία
22/05/2014 | 18:42

Αναρτήθηκε το μηχανογραφικό δελτίο των πανελλαδικών εξετάσεων του 2014 στο οποίο φέτος περιλαμβάνεται και το νέο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει και συγκεκριμένα ή το μηχανογραφικό δελτίο των ΓΕΛ & ΕΠΑΛ-Β΄ ή το μηχανογραφικό δελτίο των ΕΠΑΛ-Α΄.

Μετά τις 15 Ιουνίου και κατόπιν νέας ενημέρωσης, όλοι οι υποψήφιοι θα προσέλθουν στα Λύκειά τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Παιδείας στο χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινώσει αναφέρει ότι τα μηχανογραφικά θα υποβληθούν ηλεκτρονικά από τα μέσα Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου. Το προηγούμενο έτος η διαδικασία κατάθεσης διήρκεσε 15 μέρες και πραγματοποιήθηκε το διάστημα από τις 28/6 έως και τις 12/7.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer