Θερμοκρασίες ανάλογες εκείνων της Παρασκευής και του Σαββάτου θα σημειωθούν και σήμερα, Κυριακή, γι' αυτό και η εξόρμηση στις παραλίες είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει να δροσιστεί
Στο “κόκκινο” και σήμερα ο υδράργυρος, πάμε παραλία…
Κοινωνία
19/06/2016 | 09:54

Καύσωνας θα μας “ταλαιπωρήσει” και σήμερα Κυριακή, με τον υδράργυρο να ξεπερνά και πάλι τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν και τη Δευτέρα.

Ειδικότερα, το διήμερο θα επικρατήσει αρκετή ζέστη σε όλη την κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα. Σε Θεσσαλία, δυτική Στερεά και κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει 38-41 βαθμούς, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 36-39 βαθμούς και στην Κρήτη 35-38.

Καλύτερες θα είναι οι συνθήκες στα νησιά του Αιγαίου, από Λήμνο μέχρι και Κυκλάδες, όπου ο υδράργυρος θα φτάσει τους 31-34 βαθμούς λόγω του βοριά.

Στη βόρεια Ελλάδα θα υπάρξει από τη Δευτέρα μια κάμψη της θερμοκρασίας στους 37-39 βαθμούς. Πρωτοφανείς για την εποχή θερμοκρασίες καταγράφηκαν και χθες στη χώρα, με τον κόσμο ειδικά στις μεγάλες πόλεις να έχει… κυριολεκτικά κατασκηνώσει στις παραλίες.

Ο υδράργυρος έφτασε το Σάββατο κατά μέσο όρο τους 40-41 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο λόγω τοπικών συνθηκών σε κάποιες περιοχές σημειώθηκαν ακόμη μεγαλύτερες τιμές. Τους 43 βαθμούς έδειξε το θερμόμετρο στη Σπάρτη και τις Μοίρες Ηρακλείου, τους 42 στη Λειβαδιά και την Κάτω Τιθορέα και τους 41 στη Λάρισα και το Λευκοχώρι Φθιώτιδας.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer