Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο μονομάχων είναι κυριολεκτικά στο κόκκινο!
Στο κόκκινο η αντιπαράθεση Θεόφιλου – Παρίση
Παναγής Φωκάς
23/05/2014 | 19:50

Του Παναγή Φωκά
Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο μονομάχων είναι κυριολεκτικά στο κόκκινο!
Σήμερα από νωρίς το πρωί είχαμε ανταλλαγές ανακοινώσεων με σκληρούς χαρακτηρισμούς και από τα δύο στρατόπεδα ενώ την ίδια στιγμή συσπειρώνονται οι ομάδες που θα στηρίξουν τις δύο πλευρές.
Στο επιτελείο του νυν Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση επικρατεί αισιοδοξία μετά και το ανέλπιστα καλό αποτέλεσμα του Α΄ γύρου. Δεν είναι μόνο το 31% του πρώτου γύρου και ο αέρας νίκης που του δίνει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, πληροφορίες της τελευταίας στιγμής κάνουν λόγο ότι συγκεκριμένες περιοχές που πριν από κάποιο διάστημα δεν θα τολμούσε να περάσει άνθρωπος του Δημάρχου, τώρα θα είναι «μπροστά» η «Ισχυρή Κεφαλονιά». «Μην εκπλαγείτε αν δείτε τέτοια αποτελέσματα και μέσα στη Λειβαθώ» μας εξηγούσε άνθρωπος του επιτελείου του Αλέξανδρου Παρίση.
Η στρατηγική να κρατήσει, τις πρώτες ημέρες μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, χαμηλό προφίλ ο νυν δήμαρχος καθώς και να κάνει δύο μεγάλες ανοιχτές συγκεντρώσεις σε Αργοστόλι και Ληξούρι δείχνει ότι κρατάει για τα καλά το τίτλο του φαβορί και έχει την λεγόμενη παράσταση νίκης! Σε αυτό το κλίμα βοηθάνε και οι ανακοινώσεις ανθρώπων που δεν στήριξαν τον Παρίση στο πρώτο γύρο και τώρα με δημόσιες δηλώσεις του τάσσονται υπέρ της Ισχυρής Κεφαλονιάς.
Από την άλλη μεριά αγώνα δρόμου κάνει από τη Δευτέρα το πρωί ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος ώστε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσπαθεί αφενός μεν να «πιάσει» παράγοντες από το συνδυασμό του Αλέκου Καλαφάτη και από άλλους συνδυασμούς, αφετέρου κάνει μια γιγαντιαία επιχείρηση με τηλέφωνα στους ετεροδημότες (στο πρώτο γύρο δεν είχε αποτέλεσμα) ώστε να καλύψει τη διαφορά των 1500 ψήφων από τον Παρίση.
Στελέχη του συνδυασμού της Ανεξάρτητης Αγαπημένης, τα τελευταία 24ωρα, χτυπάνε με βαρείς χαρακτηρισμούς τον Αλέξανδρο Παρίση ενώ προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα νίκης. Αίσθηση όμως προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχει γκρίνια και μουρμούρα για τη σταυροδοσία που έβγαλε πρώτους ανθρώπους που είναι κοντά στο Θεόφιλο ή είναι συγγενικά πρόσωπα.
Από την άλλη εντύπωση δημιουργεί το γεγονός ότι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος ουσιαστικά δεν έκανε καμία επίσημη παρουσίαση καθώς και δεν ετοιμάστηκε από το συνδυασμό της ΑΕΚ καμία συγκέντρωση για τον δεύτερο γύρο. Προτίμησε τη στρατηγική των «συναλλαγών» ενώ ο αντίπαλος του προτίμησε την εξωστρέφεια με ανοικτές συγκεντρώσεις και ανοικτές περιοδείες σε όλη τη Κεφαλονιά.
Η τελική κρίση του λαού λοιπόν έφθασε! Την Κυριακή το βράδυ θα ξέρουμε ποιος θα είναι Δήμαρχος για την επόμενη 5ετία.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer