Θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Δεκεμβρίου στο Ρίο
Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ο ΚΟΑ
Αθλητισμός
10/12/2014 | 16:00

Μετά τις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών του Κεφαλληνιακού Ομίλου στα masters της ΣΤ Ένωσης ήρθε η στιγμή για το τελευταίο ραντεβού της χρονιάς, το τουρνουά των ομίλων, επονομαζόμενο και ως διασυλλογικό πρωτάθλημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Δεκεμβρίου στο Ρίο.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης θα συμμετέχει ξεκινώντας από τη Γ’ Εθνική κατηγορία, αγωνιζόμενος με αρκετά πιο έμπειρες ομάδες προσπαθώντας να διεκδικήσει την πρώτη και μόνο πρώτη θέση, τόσο στην κατηγορία των ανδρών όσο και σε αυτή των γυναικών, το μοναδικό αποτέλεσμα που θα του δώσει το δικαίωμα να ανέβει κατηγορία και να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική κατηγορία του χρόνου.

Δύσκολο έργο για τον όμιλο, ο οποίος θα εκπροσωπηθεί από δύο νέα και ελπιδοφόρα παιδιά στην κατηγορία των γυναικών, την Ελίνα Κώστα και την Ελένη Τζαννάτου, δύο αθλήτριες οι οποίες είχαν αγωνιστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία στο επίπεδο των juniors και ήρθε η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα, στο επίπεδο των γυναικών αυτή τη φορά.

Στη κατηγορία των ανδρών ο όμιλος θα εκπροσωπηθεί από έναν παίκτη ο οποίος κάνει γνωστό τον όμιλο της Κεφαλλονιάς στην Αθήνα με τη παρουσία του, τον Αντώνη Καππάτο ο οποίος θα συμμαχήσει με τον Αλέξη Παπαδοπετράκη προσπαθώντας για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Το Δ.Σ. του ομίλου εύχεται και στους τέσσερις καλή επιτυχία στο δύσκολο αυτό έργο και θέλει να συγχαρεί εκ των προτέρων όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν στο τουρνουά αυτό φέροντας τόσο το όνομα του ομίλου στις πλάτες τους, όσο και την ιστορία του, που πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο. Η συμμετοχή στο κορυφαίο επίπεδο ανδρών-γυναικών είναι από μόνη της επιτυχία και ο χρόνος μόνο μένει για να επισφραγίσει αυτήν την επιτυχία.

Η πρόεδρος                                                       Ο γραμματέας
Ελένη Ανδρεόλα                                                 Νικόλαος Τσιμάρας

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer