Για την πρόληψη της εγκληματικότητας και την προστασία της τουριστικής εμπορικής δραστηριότητας.
Στοχευμένες αστυνομικές εξορμήσεις στα Ιόνια Νησιά
Κοινωνία
16/06/2014 | 14:13

Διαδοχικές αστυνομικές εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν από τις αστυνομικές Υπηρεσίες των Ιονίων Νησιών την προηγούμενη εβδομάδα (09/15.06.2014) για την πρόληψη της εγκληματικότητας σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο Κεφαλονιά και Λευκάδα.
Οι έλεγχοι είναι συνδυασμένοι, κατά αντικείμενο και πραγματοποιούνται από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, με την συμμετοχή αστυνομικών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας και του κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας των Συνόρων.
Αντικειμενικός σκοπός των αστυνομικών επιχειρήσεων είναι η αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητα των πολιτών και προυποθέτουν συνδυασμένη αστυνομική δράση για την καλύτερη αντιμετώπιση τους, ενώ παράλληλα αποτελούν το βασικό μέρος του σχεδιασμού αστυνόμευσης των νησιών του Ιονίου για την τρέχουσα περίοδο.
Συνολικά διατέθηκαν 156 αστυνομικοί και 57 οχήματα και κατά τους ελέγχους:

• Ελέχθησαν 666 οχήματα

• Πραγματοποιήθηκαν 110 προσαγωγές και

• Συνελήφθησαν 12 ημεδαποί και αλλοδαποί για διάφορα αδικήματα

Βεβαιώθηκαν συνολικά 130 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 241 παραβάσεις του Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας , το μεγαλύτερο μέρος των οποίων αφορούσε επικίνδυνες παραβάσεις.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer