Στην κατάμεστη αίθουσα της Ένωσης των Απανταχού Ιθακησίων, ο δήμαρχος ενημέρωσε τους ετεροδημότες για τα πεπραγμένα της μέχρι τώρα θητείας της δημοτικής αρχής, καθώς και τους επόμενους στόχους του Δήμου Ιθάκης
Στους Θιακούς της Αθήνας μίλησε ο Στανίτσας
Πολιτική
12/03/2017 | 16:24

Ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας κι ο πρόεδρος του ΔΣ Στέφανος Φιαμπόλης έχουν ξεκινήσει ένα φοβερό “roadshow” μιλώντας πρώτα στους Ιθακήσιους της Πάτρας και σήμερα το πρωί σε αυτούς της Αθήνας.

Στην κατάμεστη αίθουσα της Ένωσης των Απανταχού Ιθακησίων, ο δήμαρχος ενημέρωσε τους ετεροδημότες για τα πεπραγμένα της μέχρι τώρα θητείας της δημοτικής αρχής, καθώς και τους επόμενους στόχους του Δήμου Ιθάκης και τη συνέχιση της υλοποίησης του προγραμματικού έργου.

Παρουσίασαν τα προβλήματα, τις προκλήσεις αλλά και τις λύσεις που δίνονται. Μίλησαν για την προβλήτα για τα κρουαζιερόπλοια, τα έργα υποδομής, την αρχαιολογική ανάδειξη του νησιού, το νέο portal www.ithaca.gr που είναι υποδειγματικό.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο φλέγον θέμα της σύνδεσης του νησιού με την Πάτρα και τη Σάμη και κυρίως την διάθεση να προσεγγίσουν τον ιδιωτικό τομέα για επενδύσεις.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer