Σχεδόν κανένας από τους συναδέλφους μας που μετατίθενται από την Κεφαλονιά δεν πάει σε νησί του Αιγαίου καθώς όλοι έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο χρόνο παραμονής τους.
Στοιχεία για τις μεταθέσεις στις Λιμενικές Αρχές Κεφαλονιάς
Κοινωνία
08/10/2015 | 08:58

Σε συνέχεια της αριθ. πρωτ 34/05-10-2015 ανακοίνωσης μας, διαμαρτυρόμαστε έντονα καθώς μαθαίνουμε από ανεπίσημες πηγές ότι αιτιάσεις υπηρεσιακών παραγόντων της αρμόδιας διεύθυνσης για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις μεταθέσεις στις Λιμενικές Αρχές της Κεφαλονιάς και την ΑΕΝ Ιονίων Νήσων, αναφέρονται στο μεταναστευτικό και τον αγώνα που δίνουν οι συνάδελφοι μας στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση του.

Ο ανωτέρω ισχυρισμός είναι ψευδής και υποκριτικός και ελπίζουμε να πρόκειται για δική μας κακή πληροφόρηση και όχι για πραγματικά επιχειρήματα προκειμένου να δικαιολογηθεί η δημιουργηθείσα κατάσταση. Παρακαλούμε την αρμόδια διεύθυνση του Αρχηγείου μας να επιβεβαιώσει στον κ. Αρχηγό τα στοιχεία που παραθέτουμε κάτωθι προκειμένου να λάβει αποφάσεις έχοντας υπόψη του τα σωστά δεδομένα :

Οι Λιμενικές Αρχές στην Κεφαλονιά και η ΑΕΝ Ιονίων Νήσων, ήταν μέχρι σήμερα υποστελεχωμένες κατά περίπου 10% σε σχέση με την οργανική τους σύνθεση ενώ με τις καινούργιες μεταθέσεις φτάνουν σε υποστελέχωση το 40%

Οι Λιμενικές Αρχές στην Κεφαλονιά και η ΑΕΝ Ιονίων Νήσων αποτελούν τις πιο υποστελεχωμένες υπηρεσίες σε σχέση με όλες τις άλλες στην περιοχή του Ιονίου και της Δυτικής Ελλάδας.

Σε καμία άλλη υπηρεσία σε νησί του Ιονίου ή στην Δυτική Ελλάδα, κάποιες εκ των οποίων είναι και υπεράριθμες, δεν υπήρξε αυτή η αναντιστοιχία ανάμεσα στα στελέχη που φεύγουν σε σχέση με αυτά που πάνε. Ενδεικτικά αναφέρουμε, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, ότι στην Λιμενική Αρχή Λευκάδας φεύγουν 14 συνάδελφοι ενώ πάνε 16, στην Ζάκυνθο φεύγουν 6 και πάνε 5, στην Ιθάκη φεύγουν 8 και πάνε 8, στην Κέρκυρα φεύγουν 7 και πάνε 15, στην Πάτρα φεύγουν 20 και πάνε 26, στο Κατάκολο φεύγουν 11 και πάνε 11

Σχεδόν κανένας από τους συναδέλφους μας που μετατίθενται από την Κεφαλονιά δεν πάει σε νησί του Αιγαίου καθώς όλοι έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο χρόνο παραμονής τους εδώ και δικαιωματικά, σύμφωνα με το Π.Δ. μεταθέσεων του προσωπικού Λ.Σ., μετακινούνται προς τον τόπο επιλογής τους. Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο Π.Δ. η διοίκηση έπρεπε να καλύψει τις κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν εδώ με στελέχη που θα μετακινούνταν από άλλες περιοχές, όπως άλλωστε έγινε και σε όλες τις άλλες Υπηρεσίες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer