Οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών Συνέδρων από τη βάση του Κινήματος θα διεξαχθούν το Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, ταυτοχρόνως σε όλη την Ελλάδα
Στις 11-12 Νοεμβρίου το 3ο Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Πολιτική
07/10/2016 | 13:26

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 συνεδρίασε η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με αντικείμενο συζήτησης τη διεξαγωγή του 3ου Συνεδρίου του Κινήματος και αποφάσισε:
Το 3ο Συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2016 στην Αθήνα.
Την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Εθνικού Συμβουλίου.
Οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών Συνέδρων από τη βάση του Κινήματος θα διεξαχθούν το Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, ταυτοχρόνως σε όλη την Ελλάδα.
Ορίστηκε Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Εκλογής Συνέδρων (Κ.Ε.Ε.Ε.Σ.) αποτελούμενη από τα εξής μέλη: Μπίσαλας Δημήτριος Πρόεδρος, Πουλάκη Αικατερίνη μέλος, Μελά Σταυρούλα μέλος, Μαρούδα Βασιλική μέλος και Παντελίδης Εμμανουήλ, ως εκπρόσωπος της Νεολαίας, μέλος, η οποία θα διεξάγει τις διαδικασίες εκλογής των Συνέδρων.
Οι λεπτομέρειες των διαδικασιών για την ανάδειξη των αιρετών Συνέδρων θα γνωστοποιηθούν με εγκυκλίους από την Κ.Ε.Ε.Ε.Σ. σε όλα τα Όργανα και στελέχη του Κινήματος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer