Καταρτίστηκαν οι όροι διακήρυξης της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Τουριστικού Ξενώνα Αγίας Ευφημίας και ορίστηκε η σχετική ημερομηνία.
Στις 04 Απριλίου ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του Τουριστικού Ξενώνα Αγίας Ευφημίας
Life
17/03/2016 | 12:32

Καταρτίστηκαν χθες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής, οι όροι διακήρυξης της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Τουριστικού Ξενώνα Αγίας Ευφημίας και ορίστηκε η σχετική ημερομηνία.
Η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Σοφία Γαρμπή ενημέρωσε τα μέλη πως η επιτροπή εκτίμησης ακινήτων συνεδρίασε και, σύμφωνα με την αντικειμενική αξία του κτιρίου, αποφάσισε το μίσθωμα να οριστεί στα 1600 ευρώ μηνιαίως. Ο εξοπλισμός του κτιρίου κατεγράφη και σε περίπτωση που ο πλειοδότης τον παραλάβει θα υπογραφεί και σχετικό πρωτόκολλο παραλαβής. Επίσης, ενημέρωσε για τις εγγυητικές, ποιοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, την εγγυητική καλής εκτέλεσης, αλλά και τη χρήση του ξενώνα, η οποία, με βάση και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρεται σε τουριστικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν διαμονή, εστιατόριο, καφέ και μπαρ. Η ημερομηνία διαγωνισμού ορίστηκε η 4η Απριλίου 2016 και σε περίπτωση που κριθεί άγονος η 6η Απριλίου 2016.

aravantinos_gisginhs
Για το θέμα έκανε τοποθέτηση ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου Γεράσιμος Αλυσανδράτος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία του ξενώνα και την τελευταία προσπάθεια που έγινε το 2006 για την εκμίσθωση του ακινήτου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Απόψεις για το ζήτημα εξέφρασαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός και Νίκος Γκισγκίνης. Ο τελευταίος στήριξε τη δική του πρόταση, θεωρώντας πως το ακίνητο θα πρέπει πρωτίστως να ικανοποιεί λαϊκές ανάγκες. Ο κ. Αραβαντινός δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία λόγω αναγκαστικής αποχώρησής του για να παραβρεθεί στη συνεδρίαση της ΠΕΔΙΝ στην Ιθάκη, όμως κατά την τοποθέτησή του σχολίασε πως δεν συμφωνεί με την διαδικασία και θεωρεί ότι αυτή χρήζει βελτιώσεων.

oikonomikh_epitroph AN3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer