Η πληρωμή της πρώτης δόσης (το 70%) του κάθε δικαιούχου Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2016 γίνεται μετά την ολοκλήρωση των διασταυρωτικών ελέγχων των στοιχείων που έχει δηλώσει
Στις Τράπεζες οι ντόπιοι αγρότες για την προκαταβολή της επιδότησης
Οικολογία
28/10/2016 | 15:34

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης ενημερώνει ότι, μετά την δημοσίευση της απόφασης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) για την καταβολή της Ενιαίας Ενίσχυσης που αφορά και τους δικαιούχους Κεφαλλονίτες και Θιακούς Παραγωγούς πιστώθηκαν χθες το απόγευμα, (27.10.2016), οι τραπεζικοί λογαριασμοί των.

Η πληρωμή της πρώτης δόσης (το 70%) του κάθε δικαιούχου Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2016 γίνεται μετά την ολοκλήρωση των διασταυρωτικών ελέγχων των στοιχείων που έχουν δηλώσει οι ντόπιοι Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Κτηνοτρόφοι, Μελισσοκόμοι, Δενδροκαλλιεργητές, Κηπευτικοπαραγωγοί και Ψαράδες κατά την σύνταξη της ετήσιας Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υ.Α.Α.Τ. και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών.

Για περισσότερες διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του, πιστοποιημένου για την Περιφέρεια Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer