Η διαδικασία ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή των συνέδρων της "γαλάζιας" νεολαίας, οι οποίοι από νωρίς το πρωί βρίσκονται στο χώρο του συνεδρίου
Στις κάλπες οι ΟΝΝΕΔίτες
Πολιτική
23/10/2016 | 15:56

Μέχρι το απόγευμα θα έχει ολοκληρωθεί η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Οι υποψήφιοι πρόεδροι θα είναι δύο -Κώστας Δέρβος και Ανδρέας Καρασαρίνης. Παράλληλα, οι υποψήφιοι για 100 θέσεις στην Κεντρική Επιτροπή θα είναι 159, ενώ για 15 θέσεις για την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας θα είναι 19 υποψήφιοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 100 μέλη της νέας ΚΕ θα είναι και σύνεδροι στο επόμενο συνέδριο του κόμματος.

Η διαδικασία ξεκίνησε περίπου στις 15:00 το μεσημέρι, με μεγάλη συμμετοχή των συνέδρων της “γαλάζιας” νεολαίας, οι οποίοι από νωρίς το πρωί βρίσκονται στο χώρο του συνεδρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το φιάσκο του Απριλίου, δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στην καλή οργάνωση και, απ’ ότι φαίνεται, το πέτυχαν. Μέχρι στιγμής κανένα οργανωτικό ή τεχνικό πρόβλημα δημιουργώντας ικανοποίηση σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα πραγματοποιηθεί κανονική καταμέτρηση ψήφων, χωρίς “υπόγειες” συμφωνίες, δημιουργώντας αγωνία στους υποψηφίους για τα αποτελέσματα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer