Κάλεσμα του υπεύθυνου του Τμήματος Νεολαίας να συμμετέχουν οι νέοι της Αδελφότητας στην εκλογική διαδικασία
Στις κάλπες η Αδελφότητα Κεφαλλήνων Πειραιά
Κοινωνία
20/04/2015 | 18:52

Αγαπητοί νεολαίοι,

την Κυριακή στις 26 Απριλίου και ώρες 08.00 – 19.00 θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ & ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Σαν υπεύθυνος του τμήματος νεολαίας, αλλά και σαν νέος, σας καλώ να συμμετέχουμε μαζικά στην κορυφαία διαδικασία του συλλόγου μας και να δώσουμε ένα ακόμη βροντερό παρόν στα δρώμενα της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ. Το μέλλον του συλλόγου επηρεάζεται και από τη δική μας παρουσία και συμμετοχή. Εξάλλου με την δυναμική μας παρουσία σαν τμήμα νεολαίας τα τελευταία τρία χρόνια, καταφέραμε να δώσουμε έναν τόνο φρεσκάδας και αισιοδοξίας σε ολόκληρη την ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. Σε μια δύσκολη εποχή, όπου η κρίση έχει επηρεάσει τα πάντα, εμείς οφείλουμε να είμαστε κοντά ο ένας με τον άλλον και ο ένας για τον άλλον.

Στις εκλογές αυτές σας ενημερώνουμε πως εκλέγουμε και τους αντιπροσώπους μας στην Ομοσπονδία Κεφαλονίτικων και Ιθακησιακών Σωματείων.

Πληροφορίες σχετικά με τα ψηφοδέλτια των εκλογών μπορείτε να πάρετε από το site της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ (http://www.kefalinontopos.gr/)

Όσοι επιθυμείτε να επιβεβαιώσετε ότι είστε εγγεγραμμένα μέλη της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail ή και τηλεφωνικώς.

Μάκης Αγγελετάκης

Υπεύθυνος τμήματος Νεολαίας

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer