Στις προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού μέσα από τις νέες Ευρωπαϊκές πολιτικές αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. σε συνάντηση που είχε με τους κατοίκους της περιοχής
Στη Σκάλα η Τζόγια Γρουζή
Πολιτική
16/01/2015 | 20:24

Στις προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού μέσα από τις νέες Ευρωπαϊκές πολιτικές αναφέρθηκε  η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την Κεφαλονιά & την Ιθάκη Τζόγια Γρουζή  σε συνάντηση που είχε  με τους κατοίκους της Σκάλας την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015.

Στη γενικότερη πολιτική κατάσταση της χώρας  και στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές και πως μια πιθανή αποσταθεροποίηση της χώρας θα επηρεάσει το τουριστικό προϊόν που είναι και η κύρια πηγή εσόδων του νησιού εστίασαν οι κάτοικοι που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Σκάλας κ Χαράλαμπος Κουρκουμέλης, ο πρώην πρόεδρος Κοινότητας Σκάλας κ. Παναγής Τραυλός, ο πρώην  πρόεδρος τοπικού Συμβουλίου Σκάλας κ. Άγγελος Τσιμάρας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Σταύρος Τραυλός, εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου Σκάλας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer