Νικητές αναδείχτηκαν το μπάχαλο και η αναρχία...
“Στη μπανανία του Ελλαδιστάν…”
Πολιτική
12/12/2014 | 15:02

Τα γεγονότα και οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών δεν αφήνουν πλέον ίχνος αμφιβολίας, σε κανένα νοήμων άνθρωπο, για το μέγεθος της «δημοκρατικής» απάτης και της προδοσίας που συντελέστηκαν στη χώρα μας στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Πολιτικά σκουπίδια, υπάνθρωποι και ανδρείκελα, πληρωμένοι εντολοδόχοι των διεθνών ανθελλήνων τοκογλύφων, χρεοκόπησαν σε όλα τα επίπεδα μία Ελλάδα που την ανέλαβαν το 1974 χωρίς χρέος, χωρίς ανεργία, χωρίς εγκληματικότητα, με αυτάρκεια και σε πλήρη ανάπτυξη. Και το χειρότερο απ’ όλα, κατάφεραν να στερήσουν από τους Έλληνες την υπερηφάνεια τους και τη διάθεσή τους για δημιουργία, δηλαδή τα στοιχεία υπεροχής τους έναντι των υπολοίπων φυλών, οδηγώντας τους στην απόγνωση, στη μετανάστευση και ακόμα χειρότερα στην αυτοκτονία.

Κι ενώ η Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή μία χώρα ζωντανών νεκρών, αυτοί δεν σταματούν. Σκοπός τους ο πλήρης αφελληνισμός, ώστε να μην υπάρξει ξανά στο μέλλον η μοναδική εστία αντίστασης στα σχέδια της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, η Ελλάς. Και το μέγα δυστύχημα είναι ότι ο Ελληνικός λαός δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει, πλην των, για άλλη μια φορά στην Ιστορία, λίγων κι εκλεκτών, των Ελλήνων Εθνικιστών.

Οι αποκαλύψεις του πολιτικού κρατούμενου, συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, από του βήματος της Βουλής, για την επέμβαση του πρωθυπουργού στη Δικαιοσύνη, με την οποία καταλύεται αυτομάτως το πολίτευμα και το Σύνταγμα των Ελλήνων, κάτι που σ’ ένα κράτος και όχι σε μπανανία τύπου Ελλαδιστάν, θα οδηγούσε όχι μόνο σε πτώση της κυβερνήσεως αλλά και σε άμεση σύλληψη του δράστη για κακούργημα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Εν αντιθέσει λοιπόν με ότι θα συνέβαινε σ’ ένα στοιχειωδώς ευνομούμενο κράτος, στο γραικυλιστάν που μεταμόρφωσαν την Ελλάδα οι σύγχρονοι νενέκοι, ο πρωθυπουργός της χώρας μπορεί να στέλνει τους πολιτικούς του αντιπάλους στη φυλακή, την ίδια στιγμή να καλεί στο γραφείο του τους γονείς ενός μέλους εγκληματικής συμμορίας, καταδικασμένου για ένοπλη ληστεία τραπέζης… για να «τα βρούνε» και την ίδια ώρα ν’ αφήνει για πολλοστή φορά στο έλεος των «γνωστών αγνώστων» τις ζωές και τις περιουσίες των Ελλήνων. Και στο τέλος… «την κάνει πρόωρα και με ελαφρά πηδηματάκια», όπως άλλωστε έκαναν και όλοι οι προκάτοχοί του, αφήνοντας πίσω του χάος και καταστροφή και παραδίδοντας την πτωχευμένη πλέον Ελλάδα στους μπαχαλάκηδες και τους αναρχικούς.

Και στο συντελούμενο έγκλημα κατά της Πατρίδας και του Έθνους είναι συνυπεύθυνοι και συνεργοί όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, οι πολιτικοί, όλων των κομμάτων και όλων των αποχρώσεων. Και «άξιοι» συμπαραστάτες, τα ΜΜΕ με τους  πουλημένους δημοσιογράφους που συγκαλύπτουν και προπαγανδίζουν υπέρ του καθεστώτος και ένας ολόκληρος στρατός επίορκων δημόσιων λειτουργών.

Και το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν θα αποδεχτούμε όλοι μας παθητικά τη μοίρα που έχουν καθορίσει για μας οι προαιώνιοι εχθροί μας, όπως κάνει αυτή τη στιγμή η πλειονότητα των νεοραγιάδων στα πλαίσια του «…έλα μωρέ, δεν αλλάζει τίποτα», ή θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρις εσχάτων για την ανατροπή, κάνοντας με τη σειρά μας το ιερό καθήκον μας απέναντι στην Πατρίδα, πιστοί στις προσταγές και το παράδειγμα των προγόνων μας… «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι».

Για εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, δεν χρειάστηκε σκέψη για να παρθεί η απόφαση. Η απάντηση ήταν ήδη γραμμένη στον γενετικό μας κώδικα!

Ζήτω η Νίκη

Χρήστος Ι. Δάβουλος

Γραμματέας Πυρήνα Κεφαλονιάς & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer