Ενημερώθηκε για την πορεία εφαρμογής του σχεδιασμού αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου
Στη Κεφαλονιά ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
Κοινωνία
27/07/2013 | 17:32

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Κεφαλληνίας κ. Ανδρέα Αυγέρη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ζακύνθου Ταξίαρχο κ. Ιωαννίδη Νικόλαο καθώς και αξιωματικούς διοικητές των υπηρεσιών  της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου συνάντησε σήμερα (27.07.2013), το πρωί, στην Κεφαλονιά, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Υποστράτηγος Χρήστος Κονταρίδης στο πλαίσιο ενημερωτικών επισκέψεων για τις συνθήκες αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου.
Στην σύσκεψη που ακολούθησε αναλύθηκε η πορεία εφαρμογής των μέτρων ασφαλείας στις τουριστικές περιοχές των δύο νησιών, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις περιοχές που συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός νεαρών παραθεριστών.
Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής επεσήμανε στους παρευρισκόμενους, μεταξύ άλλων, ότι  « η αυξημένη επισκεψιμότητα των  τουριστικών  περιοχών των νησιών μας αποτελεί για εμάς πρόκληση,  καθώς διαμορφώνει  συνεχώς νέα δεδομένα στις ανάγκες αστυνόμευσης, ιδίως στις περιοχές που συγκεντρώνονται νέοι για να διασκεδάσουν. Για αυτό το λόγο  καθ όλη την διάρκεια της  θερινής περιόδου ο σχεδιασμός αστυνόμευσης που εφαρμόζουμε , στηρίζεται στους  πυλώνες της πρόληψης της εγκληματικότητας και της προστασίας της τουριστικής εμπορικής δραστηριότητας. Μέχρι στιγμής οι δείκτες εγκληματικότητας βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παράλληλα σε συνεργασία με συναρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποιούμε διαρκείς ελέγχους για την αντιμετώπιση της άγρας πελατών , της ηχορύπανσης και του παραεμπορίου.  Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με αμείωτο ρυθμό καθώς είναι  απαραίτητο να προφυλάξουμε το τουριστικό προϊόν της χώρας και να εξασφαλίσουμε περιβάλλον ασφάλειας στους επισκέπτες  αλλά και στους μονίμους κατοίκους των νησιών μας».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer