Η συγκεκριμένη έκθεση που είναι μία από της μεγαλύτερες στην Ευρώπη διάρκειας 10 ημερών, φιλοξένησε πάνω από 350.000 επισκέπτες.
Στη διεθνή έκθεση Maimarkt 2015 ο “Αρκεισιος”
e Gastronomie
13/05/2015 | 09:27

Το σωματείο επιχειρήσεων επισιτιστικών και συναφών επαγγελμάτων Κεφαλονιάς κ Ιθάκης Ο ΑΡΚEIΣΙΟΣ στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Τουριστική επιτροπή του ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ συμμετείχε με επιτυχία στην διεθνή έκθεση Maimarkt 2015. Η συγκεκριμένη έκθεση που είναι μία από της μεγαλύτερες στην Ευρώπη διάρκειας 10 ημερών, φιλοξένησε πάνω από 350.000 επισκέπτες. Το περίπτερο του Δήμου Κεφαλονιάς, που ήταν και ο Επίσημος Καλεσμένος της περιοχής Rhein Neckar Kreise είχε παραχωρηθεί από την τοπική περιφέρεια με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων και την ανάπτυξη του τουρισμού μεταξύ των δύο περιοχών. Το περίπτερο μας έγινε πόλος έλξης πολλών επισκεπτών που με πραγματικό ενδιαφέρων, πληροφορήθηκαν για τις φυσικές ομορφιές του νησιού, τα γεωλογικά φαινόμενα, τα ξενοδοχεία, τα καταλύματα και την τοπική γαστρονομία. Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο Αντιπρόεδρος του ΑΡΚΕΙΣΙΟΥ κος Ανδρέας Παντελιός, είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τουριστικούς πράκτορες στελέχη αεροδρομίων, επισκέπτες και υπηρεσιακούς παράγοντες της περιοχής Rhein Neckar Kreise, με σκοπό την ανάπτυξη συνεργασιών. arkeisios4

Στους επισκέπτες διατέθηκε πληροφοριακό υλικό που αποτελείτο από μπροσούρες και χάρτες του ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ στην Γερμανική γλώσσα, διαφημιστικά φυλλάδια τουριστικών επιχειρήσεων του νησιού μας καθώς και αφίσες του Εθνικού Δρυμού Αίνου. Κατά την διάρκεια της έκθεσης ο κος Παντελιός συμμετείχε σε ενημέρωση φορέων για τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα της Κεφαλονιάς και υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρων για τα κρασιά μας. Στη συνέχεια απένειμε το μεγάλο βραβείο της έκθεσης που ήταν δωρεάν διακοπές μιάς εβδομάδας στην Κεφαλονιά προσφορά του τουριστικού γραφείου ΚΑΤΣΟΥΡΙΣ TRAVEL και της ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς. Η βράβευση έγινε στο στούντιο του τηλεοπτικού καναλιού R.N.F. και αναμεταδόθηκε ζωντανά.

Ο ΑΡΚEIΣΙΟΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δήμο Κεφαλονιάς και προσωπικά στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κ. Κεκάτο, για την πρόσκληση συμμετοχής στην Διεθνή Έκθεση Maimarkt.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Καμπανός Χρήστος arkeisios (2) arkeisios (3)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer