Oι δήμαρχοι επέδωσαν ψήφισμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΚΕΔΕ στον πρόεδρο της Βουλής και τους εκπροσώπους των κομμάτων.
Στην 12μελή αντιπροσωπεία της KEΔE, που πήγε στη Bουλή, συμμετείχε ο Παρίσης
Πολιτική
18/07/2013 | 23:52

Στην 12μελή αντιπροσωπεία της κεδε που πήγε χθες στην Βουλή για να συναντήσει τον πρόεδρο του Σώματος κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, για το πολυνομοσχέδιο συμμετείχε ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης.

Oι δήμαρχοι επέδωσαν ψήφισμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΚΕΔΕ της προηγούμενης Παρασκευής στον πρόεδρο της Βουλής και τους εκπροσώπους των κομμάτων.

Δήμαρχοι και δημοτικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν χθες το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος με προορισμό την Πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή, συνοδευόμενοι από δημοτικά αυτοκίνητα και μηχανές.

Επίσης οι δήμαρχοι-μέλη της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος συγκεντρώθηκαν επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ οι εργαζόμενοι σε Δήμους όλης της χώρας, κυρίως δημοτικοί αστυνομικοί και σχολικοί φύλακες, συγκεντρώθηκαν επί της λεωφόρου Αμαλίας. Δήλωναν δε αποφασισμένοι να παραμείνουν ως αργά το βράδι, οπότε και θα ολοκληρωνόταν η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Στις 7 μ.μ. χθες πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος συλλαλητήριο διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Πηγή: Ημερήσιος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer