Η ταινία του Βασίλη ήταν μἰα από τις 375 συμμετοχές από σκηνοθέτες από 30 διαφορετικές χώρες!
Στην τελική φάση του Sundance Film Festival ο Κεκάτος, μεγάλη επιτυχία του Κεφαλλονίτη σκηνοθέτη!
Κινηματογράφος
24/10/2016 | 15:17

Ο Βασίλης Κεκάτος, εμπνευστής του SeaNema Open Air Film festival και πολλά υποσχόμενος Κεφαλλονίτης σκηνοθέτης, «πέρασε» στην επόμενη φάση του  διαγωνισμού του Sundance Film Festival, «What’s Next?», που απευθύνεται σε σκηνοθέτες ηλικίας 18-24 ετών, με την ταινία μικρού μήκους «Zero Star Hotel».

Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία, στην οποία πρωταγωνιστούν δύο νέοι άνδρες (Φάνης Παπαδόπουλος και Αλέξανδρος Παπαϊώννου) από τους οποίους ο ένας είναι νεκρός. Η συζήτησή τους διακατέχεται από ένα ιδιότυπο χιούμορ και το όλο σκηνικό είναι άρτια δομημένο και εφευρετικό… Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Κεκάτος, όπως και το σενάριο (μαζί με την Ηλέκτρα Ελληνικώτη), ενώ τη διεύθυνση φωτογραφίας ανέλαβε ο Κεφαλλονίτης Γιώργος Βαλσαμής.

Η νέα επιτυχία του Βασίλη μας κάνει όλους υπερήφανους, καθώς το Sundance Film Festival είναι ένα αμερικανικό φεστιβάλ που διεξάγεται ετήσια στη Γιούτα και θεωρείται το μεγαλύτερο ανεξάρτητο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Ηνωμένων Πολιτειών. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει διαγωνιστικά τμήματα για την αμερικανική και διεθνή δραματική σκηνή, ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους και ταινίες μικρού μήκους. Εκείνο όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως εμπνευστής και ιδρυτής του Sundance Film Festival είναι ο μεγάλος ηθοποιός Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Αξίζει: Η ταινία του Βασίλη ήταν μἰα από τις 375 συμμετοχές από σκηνοθέτες από 30 διαφορετικές χώρες!

zero-star1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer