Πρωταρχικός στόχος του Άρη Σπηλιωτόπουλου είναι, μέσω των σημαντικών συναντήσεων που είχε με κορυφαίους tour operators, η Αθήνα να κερδίσει το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο αγοράς.
Στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού ο Σπηλιωτόπουλος
Τουρισμός
04/11/2015 | 15:10

Στο Λονδίνο βρίσκεται την εβδομάδα που διανύουμε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς» και εντεταλμένος σύμβουλος για την Τουριστική Προβολή της Αθήνας συμμετέχει σε μια από τις κορυφαίες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως, την «World Travel Market London2015», όπου λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 5.000 εκθέτες από 180 χώρες και φιλοξενεί πάνω από 50.000 επαγγελματίες, εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας, κρατικούς φορείς και δημοσιογράφους.

Πρωταρχικός στόχος του Άρη Σπηλιωτόπουλου είναι, μέσω των σημαντικών συναντήσεων που είχε με κορυφαίους tour operators, η Αθήνα να κερδίσει το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο αγοράς, να εδραιωθεί μεταξύ των κορυφαίων προορισμών και βέβαια, ο τουρισμός να έχει διάρκεια 12 μήνες. Παράλληλα, πραγματοποίησε ομιλία σε κεντρική εκδήλωση για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Αθήνα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer