Το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 19:00μ.μ. στο κολυμβητήριο ΠΕΠΑΝΟΣ της Πάτρας με την 8η αγωνιστική αντιμετωπίζοντας το Ναυτικό Όμιλο Πατρών.
Στην Πάτρα ο ΝΟΑ
Υδάτινα Sports
08/01/2013 | 13:36

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου κάνει γνωστό στους φίλους μας ότι η ομάδα υδατοσφαίρισης στα πλαίσια της συνέχισης του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας , κάνει αρχή για το νέο έτος , το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 19:00μ.μ. στο κολυμβητήριο ΠΕΠΑΝΟΣ της Πάτρας με την 8η αγωνιστική αντιμετωπίζοντας το Ναυτικό Όμιλο Πατρών.

Καλούμε όλους τους φίλους  μας που  βρίσκονται στην Πάτρα ή θα βρεθούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας.

 

Επίσης, στην 9η αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη στις 20/01/2013 ημέρα Κυριακή, η ομάδα μας μέσα στην έδρα μας αντιμετωπίζει το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Κέρκυρας.

 

Οι παίκτες μας , ο προπονητής μας και η Επιτροπή Υδατοσφαίρισης εύχονται σε όλους του φιλάθλους μας , τους χορηγούς μας  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Εμείς σα Διοίκηση ευχόμαστε στους αθλητές μας , στον προπονητή της ομάδας μας το 2013 να τους  φέρει σε μια άξια βαθμολογική σειρά που θα είναι τιμητική για την Κεφαλονιά μας.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer