Την περιοχή της Θηνιάς επισκέφθηκε την Τετάρτη το βράδυ ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς συνοδευόμενος από κλιμάκιο δημοτικών και τοπικών συμβούλων της περιοχής
Στην Θηνιά ο Παρίσης
Πολιτική
29/05/2014 | 11:12

Την περιοχή της Θηνιάς επισκέφθηκε την Τετάρτη το βράδυ ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλ. Παρίσης συνοδευόμενος από κλιμάκιο δημοτικών και τοπικών συμβούλων της περιοχής, μεταξύ των οποίων ο Παναγής Βανδώρος, ο Παναγής Κωνσταντάτος, ο Σπύρος Βανδώρος, ο Γιώργος Απέργης κ.α.

Ο Δήμαρχος σταμάτησε στο Πολιτιστικό Κέντρο Κοντογουράτων για να δει τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τους πρόσφατους σεισμούς. Μετά συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής στο καφενείο, οι οποίοι του έδωσαν συγχαρητήρια για την επανεκλογή του.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους για την βοήθειά τους και την στήριξή τους σε αυτή την δύσκολη μάχη. Τόνισε ότι μέσω των δημοτικών συμβούλων της περιοχής και των τοπικών Προέδρων θα παρακολουθεί στενά τα πράγματα και ζήτησε από αυτούς (συμβούλους και παρέδρους) να του μεταφέρουν τα ζητήματα και τα προβλήματα της περιοχής, ενώ υποσχέθηκε να λυθούν σύντομα όσα προβλήματα υπάρχουν.

Τον λόγο πήραν και οι Π. Βανδώρος, Π. Κωνσταντάτος, Χ. Λευκαδίτης, Σ. Βανδώρος, που ευχαρίστησαν με την σειρά τους κατοίκους και δεσμεύθηκαν να είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν. Ακολούθησε διάλογος μεταξύ των κατοίκων, των προέδρων και συμβούλων και του Δημάρχου.

thinia thinia1 thinia2 thinia3 thinia4 thinia5 thinia6 thinia8 thinia10 thinia11 thinia12 thinia13 thinia14

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer