Ανέφερε πως όποια κίνηση γίνεται, από όπου και αν προέρχεται, που είναι για το καλό του τουρισμού της Κεφαλονιάς θα την στηρίξει
Στην εκδήλωση της Τουριστικής Επιτροπής ο Ευαγγελάτος
Πολιτική
15/01/2015 | 16:20

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου χθες το απόγευμα βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, Ξενοφώντας Ευαγγελάτος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχε τη ευκαιρία να μιλήσει με τον πρόεδρο των Ξενοδόχων Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Γεράσιμο Τιμοθεάτο, τον οποίο συνεχάρη για την θέση που ανέλαβε.

Ο κ. Ευαγγελάτος σε δηλώσεις του, στάθηκε στην οικονομική ναυαρχίδα της Κεφαλονιάς, που είναι ο τουρισμός. Ανέφερε πως όποια κίνηση γίνεται, από όπου και αν προέρχεται, που είναι για το καλό του τουρισμού της Κεφαλονιάς θα την στηρίξει.

Παράλληλα, είχε τη ευκαιρία να βρεθεί και να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Κοινότητας Βλαχάτων, Απόστολο Χαραλαμπάτο, που εκπροσωπεί μια περιοχή με μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον.

Στο τέλος της εκδήλωσης συναντήθηκε και με την υποψήφια Βουλευτή, Τζόγια Γρουζή, με την οποία αντάλλαξαν απόψεις πάνω στο θέμα της προεκλογικής διαδικασίας που μπαίνουν οι υποψήφιοι, προκειμένου να πείσουν τους ψηφοφόρους.

Οι δύο υποψήφιοι συμφώνησαν και δεσμεύθηκαν πως ο εκλογικός αγώνας θα είναι τίμιος.

xenofwntas (2) xenofwntas (3) xenofwntas (4)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer