Παράλληλα, οι αγροτικοί σύλλογοι της Κέρκυρας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, αναρτώντας πανό σε όλα τα δημόσια κτήρια της πόλης
Στην Αθήνα κατεβαίνουν και οι αγρότες της Κέρκυρας
Κοινωνία
09/02/2016 | 13:58

Την «απόβασή τους» στην Αθήνα αποφάσισαν και οι Κερκυραίοι αγρότες, οι οποίοι «συμπλέουν» με τα 68 μπλόκα αγροτών και από κοινού αναμένεται να παραστούν στην Αθήνα και να «στρατοπεδεύσουν» από την Παρασκευή, όπως έχουν προαναγγείλει, στην πλατεία Συντάγματος.

Παράλληλα, οι αγροτικοί σύλλογοι της Κέρκυρας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, αναρτώντας πανό σε όλα τα δημόσια κτήρια της πόλης και πραγματοποιώντας νέο συλλαλητήριο το πρωί της Παρασκευής, στους κεντρικούς δρόμους, με αφετηρία την πλατεία Σαρόκο.

«Οι αγρότες της Κέρκυρας θα μετακινηθούν στην πρωτεύουσα με λεωφορεία και θα δώσουν ένα βροντερό ”παρών” στη μεγάλη κινητοποίηση της Παρασκευής στο Σύνταγμα, όπως αποφάσισαν οι εκπρόσωποι όλων των αγροτικών συλλόγων στη Νίκαια» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΥ στην Κέρκυρα Βασίλης Αρμενιάκος, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο, αν δεν αποσυρθεί το προτεινόμενο νομοσχέδιο, να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις στο νησί από την ερχόμενη Δευτέρα.

«Περισσότερα από 200 τρακτέρ θα ”στρατοπεδεύουν” στην πλατεία Συντάγματος, ενώ χιλιάδες θα είναι οι αγρότες που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα και θα βρεθούν στην καρδιά της Αθήνας» είπε ο κ. Αρμενιάκος, επισημαίνοντας ότι τα αιτήματα των αγροτών είναι κοινά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer