Η αποστολή θα παραμείνει στην Αθήνα 3 μέρες και θα δώσει συναυλίες στον Πειραιά και στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ.
Στην Αθήνα για δύο μοναδικές συναυλίες η Χορωδία Αργοστολίου
Πολιτισμός
12/04/2016 | 10:02

Η αποστολή θα παραμείνει στην Αθήνα 3 μέρες και θα δώσει συναυλίες στον Πειραιά (Κυριακή 17.4 , αίθουσα Πειραικού Συνδέσμου , 8μμ. ) και στην Αθήνα ( Δευτέρα 18.4 , στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ , 8 μμ.).

Στις συναυλίες αυτές , η 26μελής ανδρική χορωδία μας , με την 15μελή μαντολινάτα μας , υπό την διεύθυνση του μαέστρου Σπύρου Θεοτοκάτου , θα παρουσιάσουν γνωστές και λιγότερο γνωστές Κεφαλονίτικες καντάδες , αριέττες , νυκτωδίες , βαρκαρόλες , αλλά και σύγχρονα τραγούδια , εναρμονισμένα από Κεφαλονίτες μουσικούς , για ανδρική χορωδία και μαντολινάτα.

Ανάμεσα στα δύο μέρη του προγράμματός μας , η δική μας σοπράνο Ματίνα Παπαγεωργίου , με συνοδεία πιάνου , από την Ευαγγελία Φραγκιά , θα παρουσιάσει τραγούδια του Σογιούλ .

Σε αυτές τις συναυλίες , με την χορωδία μας , συμπράττει φιλικά , και ο τενόρος Γρηγόρης Ιωαννίδης ,

Ελπίζουμε ότι το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε στους συμπατριώτες μας της Αττικής , και όχι μόνο , θα τους ευχαριστήσει , θα τους συγκινήσει και θα τους κάνει υπερήφανους για την χορωδία και μαντολινάτα του νησιού τους .

Είμαστε σίγουροι , και οι ενδείξεις αυτό δείχνουν , ότι αυτή η προσπάθεια θα αγκαλιαστεί από τους συμπατριώτες μας , που θα έρθουν οικογενειακά και με φίλους , να μας τιμήσουν με την παρουσία τους . Τους περιμένουμε !!

Το Δ.Σ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer