Άκουσε με προσοχή όλες τις προτάσεις των κατοίκων, και τις συζήτησε μαζί τους σε μία προσπάθεια να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο απέναντι σε ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης
Στην Αγία Θέκλη η Θεοπεφτάτου
Πολιτική
26/04/2014 | 17:16

Την Αγία Θέκλη επισκέφτηκε η Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης την Παρασκευή 25/4 το απόγευμα. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη βιβλιοθήκη του χωριού, οι κάτοικοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν μετά τους σεισμούς στους ιερούς ναούς, στα κοιμητήρια καθώς και στο οδικό δίκτυο. Πρωτίστως όμως, εξέφρασαν με αγανάκτηση το γεγονός ότι είναι ξεχασμένοι από την πολιτεία, καθώς και το ότι οι εξαγγελίες του κυβερνητικού επιτελείου δε φαίνονται πλέον πουθενά στον ορίζοντα.

Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου άκουσε με προσοχή όλες τις προτάσεις των κατοίκων, και τις συζήτησε μαζί τους σε μία προσπάθεια να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο απέναντι σε ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Παράλληλα ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις ενέργειες που έχει προχωρήσει : Αφενός προς τον Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού για την επιτακτική ανάγκη υποστήλωσης των ιερών μας μνημείων και δημιουργίας Υπηρεσίας Πολιτισμού με έδρα το Ληξούρι, για την αποκατάσταση όλων των πληγέντων μνημείων της Παλλικής. Αφετέρου στον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τη χρηματοδότηση έργων για την αποκατάσταση του δευτερεύοντως οδικού δικτύου και κοινόχρηστων χώρων των οικισμών της Παλλικής και, όπου είναι δυνατόν, τη διατήρηση των στοιχείων της λαϊκής μας κληρονομιάς. Ωστόσο, δεν εφησυχάζει και θα παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες που γίνονται ασκώντας και αυτή με τη σειρά της πιέσεις όπου είναι δυνατόν.

Αργοστόλι, 26/4/2014

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer