Τι και αν υπάρχει κρίση, τι αν υπάρχουν προβλήματα στη καθημερινότητα; Οι Ληξουριώτες τα αφήνουν στην άκρη για μερικές ημέρες κάθε χρόνο και ρίχνονται στο καρναβάλι – και είναι μοναδικοί!
Στα ύψη ο καρναβαλικός πυρετός στο Ληξούρι!
Life
24/02/2017 | 14:29

Πραγματικός πυρετός επικρατεί στο Καρναβαλικό εργαστήρι στο Ληξούρι, όπου γράφεται η τελευταία πινελιά των προετοιμασιών και ρυθμίζονται οι τελικές λεπτομέρειες στα καρναβαλικά άρματα λίγο πριν αποκαλυφτούν στα μάτια Ληξουριωτών και επισκεπτών στους κεντρικούς δρόμους της Χωροπούλας κατά τις παρελάσεις του τελευταίου τριημέρου του Κεφαλλονίτικου Καρναβαλιού 2017.

Οι συμμετοχές, όπως κάθε χρόνο, έχουν ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες. Ο κόσμος συμμετέχει πιο ενεργά στο Ληξουριώτικο καρναβάλι. Όπως τόνισε μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Γιώργος Κατσιβέλης στον Ionian Galaxy και στο δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, «φέτος γίνεται εξαιρετική δουλειά, υποσχόμαστε θα είναι το θέαμα μοναδικό και ανεπανάληπτο».

Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι το Ληξούρι φημίζεται για τα σατιρικά δρώμενα με το «κόκκινο χαλί» και τα βραβεία. Επίσης στο Ληξούρι θα έχουμε τη ρεμπέτικη βραδιά με την κομπανία του Αγάθωνα.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 8.00 το βράδυ ενώ την επόμενη ημέρα η μεγάλη παρέλαση του Καρναβάλου θα ξεκινήσει στο λιμάνι στις 3.00 το μεσημέρι.

Να ευχηθουμε καλό τριήμερο σε όλους!

 

Ακολουθεί το ηχητικό από τη συνέντευξη του Σάκη βούτου στον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Γιώργο Κατσιβέλη στον Ionian Galaxy.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer