Μια πρωτοβουλία του Γεράσιμου Γαλανού πήρε σάρκα και οστά τη Παρασκευή το βράδυ στα χαλάσματα της εξοχικής κατοικίας του μεγάλου Κεφαλλήνα σατιρικού ποιητή Ανδρέα Λασκαράτου.
Στα Ριτσάτα, στο σπίτι του Λασκαράτου για πρώτη φορά τα Λασκαράτεια Δρώμενα
Πολιτισμός
09/08/2014 | 15:13

Μια πρωτοβουλία του Γεράσιμου Γαλανού πήρε σάρκα και οστά τη Παρασκευή το βράδυ στα χαλάσματα της εξοχικής κατοικίας του μεγάλου Κεφαλλήνα σατιρικού ποιητή Ανδρέα Λασκαράτου. Τα Λασκαράτεια Δρώμενα!
Την εκδήλωση άνοιξε ο εμπνευστής της βραδιάς Γεράσιμος Γαλανός, ο οποίος ζήτησε από τους υπεύθυνους να αναπαλαιωθεί το σπίτι του Λασκαράτου.
Το λόγο πήραν επίσης ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ναπολέων Μαραβέγιας, και ο αντιδήμαρχος Παλικής Αλέξης Μοσχονάς.
Καταπληκτική ήταν και η ψηφιακή αναπαράσταση του σπιτιού του Λασκαράτου που παρουσίασε ο Κάρλο Τομαζιάν.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στην πετυχημένη εκδήλωση είχαν τόσο η εικαστική ομάδα «ΜΟΡΦΕΣ» όσο και ο Σταύρος Λυκούδης.

Αξίζει: Η  ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ με τον αντιπρόεδρό της Γιώργο Κατσιβέλη τακτοποίησε το χώρο για να φιλοξενήσει την εκδήλωση που συγκέντρωσε αρκετό κόσμο.
Απολαύστε το φωτορεπορτάζ…

laskarateia_drwmena1 laskarateia_drwmena2 laskarateia_drwmena3 laskarateia_drwmena4 laskarateia_drwmena5 laskarateia_drwmena6 laskarateia_drwmena7 laskarateia_drwmena8 laskarateia_drwmena9 laskarateia_drwmena10 laskarateia_drwmena11 laskarateia_drwmena12 laskarateia_drwmena14 laskarateia_drwmena15 laskarateia_drwmena16 laskarateia_drwmena17

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer