Οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ, μετά το πέρας της εκδήλωσης άκουσαν με προσοχή τις απορίες και τους προβληματισμούς των κατοίκων, ενώ έστειλαν μήνυμα νίκης
Στα Ομαλά ο Χαράλαμπος Λυκούδης
Πολιτική
17/01/2015 | 11:22

Στα Ομαλά βρέθηκε χθες το βράδυ ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης, μιλώντας στο δημοτικό κατάστημα της περιοχής, στο πλαίσιο κοινής εμφάνισης με τους δύο συνυποψήφιούς του Τζόγια Γρουζή και Σάββα Σαββαόγλου.

Ο κ. Λυκούδης στην ομιλία του, αφού έκανε αναφορά στην καταστροφική πολιτική που επιθυμεί να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ και την επικίνδυνη πανσπερμία απόψεων που επικρατεί στο εσωτερικό του, τόνισε ότι το δίλημμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου είναι μεγάλο και σημαντικό, τόσο σε επίπεδο εθνικό όσο και σε επίπεδο τοπικό.

Ειδικά σε επίπεδο τοπικό, οι Κεφαλλονίτες πρέπει να σκεφτούν σοβαρά την μηδενική παρουσία της απερχόμενης Βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου στις δύο μεγάλες κρίσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το νησί μας κατά τη διάρκεια της θητείας της, την παραμονή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και τους περσινούς σεισμούς. Στο πρώτο έθεσε την κομματική της ταυτότητα πάνω από την Κεφαλονιά και στο δεύτερο ήταν παντελώς απούσα.

Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε ο κ. Λυκούδης, η κυρία Θεοπεφτάτου «εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής», καθώς δεν ήταν ούτε διεκδικητική υπέρ των νησιών μας, ούτε δυναμική, ούτε αποτελεσματική, αλλά ούτε και συμπαραστάτης στον πολίτη που είχε ανάγκη.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ, μετά το πέρας της εκδήλωσης άκουσαν με προσοχή τις απορίες και τους προβληματισμούς των κατοίκων, ενώ έστειλαν μήνυμα νίκης για την μεγάλη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

του Υποψηφίου Βουλευτή

Χαράλαμπου Λυκούδη

omala2 omala3 omala4 omala5 omala6 omala7

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer