Ανακοίνωσε νέες μειώσεις στα εισιτήρια στην γραμμή Ζάκυνθος – Κυλλήνη. Επτά ευρώ το IX και 2.85 ο επιβάτης.
Στα “μαχαίρια” Kefalonian Lines & Ionian Ferries
Κοινωνία
13/02/2014 | 15:52

Ανακοινώνω νέες μειώσεις στα εισιτήρια στην γραμμή Ζάκυνθος – Κυλλήνη. Επτά ευρώ το IX και 2.85 ο επιβάτης.

Δεν ακολουθούμε την Kefalonian Lines στο καταστροφικό της έργο – κατήφορο

Ο Διονύσης Λυκούδης με σκληρές τοποθετήσεις και αναφορές από χθες το πρωί ανακοίνωσε σε όλα τα μέσα τη νέα τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας του. 7.15 ευρώ η τιμή για το ΙΧ και 2.80 ευρώ για τον επιβάτη. Για επαγγελματικά αυτοκίνητα 3 ευρώ ανά μέτρο.

Η απάντηση της Ionian Ferries ήρθε με μια επίσης σκληρή ανακοίνωση και δύο ερωτήματα – φωτιά για το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Kefalonian Lines.

Δ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ: «ΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΧΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ»

Ανακοινώνω νέες μειώσεις τιμών. Δηλαδή 19.90 ευρώ ΙΧ και επιβάτης και η επιστροφή δωρεάν. Δεν πιστεύουμε ότι αντέχουμε σ’ αυτές τις τιμές. Απαντάμε όμως στην πολιτική να μας εκδιώξουν από τη Ζάκυνθο με στόχο να παραμείνουν οι συνάδελφοι ως μονοπώλιο στη γραμμή. Είναι προφανές ότι θέλουν να μας εκμηδενίσουν. Απαντάμε ότι δεν φεύγουμε και μειώνουμε ξανά τις τιμές. Θα είμαστε 50% φθηνότεροι από τις τιμές της Κοινοπραξίας. Ήρθα έντιμα στο νησί και τους κοίταξα όλους στα μάτια. Οι τιμές που υπήρχαν δεν άξιζαν στο ζακυνθινό λαό. Από τις 20 Δεκεμβρίου και όταν ανακοίνωσα τις πρώτες τιμές προχώρησαν σε εκπτώσεις 60%. Ο στόχος τους δεν ήταν να ανακουφίσουν τους Ζακυνθινούς, αλλά στόχευαν στην εκδίωξή μας. Δεν πρόκειται να ξαναζήσει η Ζάκυνθος τα 44 ευρώ ΙΧ και επιβάτης. Είναι μονόδρομος για όλους τους Ζακυνθινούς η στήριξη της Kefalonian Lines.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ IONIAN FERRIES

Πότε είπατε την αλήθεια κ. Λυκούδη;

Επειδή το τελευταίο διάστημα μεταδίδονται πολλές εσφαλμένες πληροφορίες σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, ενημερώνουμε όλους τους πολίτες των δύο νησιών ότι:

ΠΡΩΤΟΝ: Πριν από μια εβδομάδα, ημέρα Τετάρτη μετά το Σ.Α.Σ., δεχθήκαμε πρόταση από τον κ. Δ. Λυκούδη με τρία σημεία αναφοράς: α) Να ανέβουν οι τιμές στη γραμμή Ζάκυνθος – Κυλλήνη β) να μειωθούν τα δρομολόγια και γ) ένα καράβι να πάει σε άλλη γραμμή κάπου στο Αιγαίου, «γιατί είναι πάρα πολλά στη γραμμή».

Η εισήγησή του μεταφέρθηκε σε εκπροσώπους της εταιρείας υπό μορφήν τελεσιγράφου. Απαντήσαμε αμέσως σε τηλεφωνική μας επικοινωνία μαζί του ότι στο επιχειρείν δεν μπαίνουν ποτέ τέτοια τελεσίγραφα.

Η Kefalonian Lines προχώρησε σε νέες μειώσεις των τιμών για ΙΧ και επιβάτες.

Τα απλά ερωτήματα που θέτουμε είναι τα εξής:

Πότε κ. Λυκούδη λέγατε την αλήθεια;

Όταν προτείνατε αύξηση των τιμών ή χθες που ανακοινώσατε τη μείωσή τους;

Και το πιο σημαντικό απ’ όλα. Η Κεφαλονιά δοκιμάζεται σκληρά τούτες τις ημέρες. Γιατί δεν προχωρήσατε σε μειώσεις τιμών στη γραμμή Πόρος – Κυλλήνη, προκειμένου να βοηθήσετε τους συμπολίτες σας;

Η IONIAN FERRIES ευαισθητοποιημένη δείχνει καθημερινά το κοινωνικό της πρόσωπο, χωρίς να προβαίνει σε βαρύγδουπες ανακοινώσεις.

Είναι καταφανές ότι η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί είναι καταστροφική και ο κίνδυνος που ελλοχεύει είναι να μείνουν τα νησιά δίχως πλοία. Ως εκ τούτου δηλώνουμε ότι δεν θα ακολουθήσουμε την Kefalonian Lines στο καταστροφικό της έργο – κατήφορο.

Αυτά προς το παρόν για ενημέρωση του επιβατικού κοινού και αν χρειασθεί θα επανέλθουμε.

nhsos_kefalonia_panoramiko19

Πηγή: imerazante.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer