Περίπου 50 αγροτικά οχήματα από όλη την Κεφαλονιά με μαύρες σημαίες «μπλόκαραν» την οδό Παναγή Βαλλιάνου και θα παραμείνουν στο σημείο τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τρίτης.
Στα «κάγκελα» οι αγρότες: έκλεισαν το δρόμο έξω απο την Περιφέρεια (φωτος + βίντεο)
Κοινωνία
25/01/2016 | 15:18

«Είναι καθαρά θέμα επιβίωσης. Δεν βρισκόμαστε εδώ για να γελάσουμε αλλά για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να μην ενταχθούμε κι εμείς σε στρατιές ανέργων, όπως και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα». Αυτό ήταν το μήνυμα απόγνωσης και αγανάκτησης που εξέφρασαν οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Κεφαλονιάς στη μεγάλη κινητοποίηση, που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αργοστόλι, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

trakter_agrotes

Περίπου 50 αγροτικά οχήματα από όλη την Κεφαλονιά με μαύρες σημαίες «μπλόκαραν» την οδό Παναγή Βαλλιάνου και θα παραμείνουν στο σημείο τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τρίτης, όπου έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο. «Το νομοθέτημα που φέρνει η κυβέρνηση μέσα στο Φλεβάρη είναι ισοπεδωτικό για μας. Δεν θα μπορέσουμε να το αντέξουμε» πρόσθεσαν ακόμα και κάλεσαν όλες τις κοινωνικές ομάδες να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα τους.

«Τους θέλουμε δίπλα μας και ειδικά αυτούς που κρατούν τιμόνι. Το ασφαλιστικό και το φορολογικό δεν αφορά μόνο εμάς. Είναι η ταφόπλακα του ελληνικού λαού. Αύριο, θα αποφασιστεί και η περαιτέρω στάση μας βάσει του Πανελλήνιο Συντονιστικού Οργάνου. Πρέπει όλοι να αποφασίσουν με ποιους είναι. Πρέπει να μας πουν ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο Μητροπολίτης, η Βουλευτής αν είναι μαζί μας ή με τους… Γερμανούς. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι».

Δείτε το βίντεο και το φωτορεπορτάζ απο τη σημερινή συγκέντρωση των αγροτών στο Αργοστόλι.

Agrotes 003 Agrotes 006 Agrotes 007 Agrotes 013 Agrotes 004 Agrotes 005 Agrotes 009

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer