Το τελευταίο σφύριγμα της γραμματείας βρήκε την Απολλωνιάδα να φεύγει νικήτρια από μια δύσκολη έδρα.
Στα ίσια με το φαβορί αλλά …Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου-Απολλωνιάδα 47-61 !!!
Αθλητισμός
21/01/2014 | 15:12

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους, οι νεαροί του Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου και παρά τις σημαντικές απουσίες βασικών της μελών (Παγώνης, Μπελίτσης, Πυλαρινός δεν αγωνίστηκαν), έπαιξαν στα ίσια ένα εκπληκτικό παιχνίδι απέναντι στο απόλυτο φαβορί της ΕΣΚΑ-Η, (η Απολλωνιάδα φέτος παρουσιάζεται πολύ δυνατή και ικανή ακόμα και για την τελική εξάδα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος) και τελικά ηττήθηκαν με σκορ 61-47, αφήνοντας ερωτηματικά για την έκβαση του τελικού αποτελέσματος εάν το Ληξούρι παρουσιαζόνταν στο παρκέ με όλους τους παίκτες του.
Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τους νησιώτες που με όπλο την πολύ καλή άμυνα αλλά και τις μυαλωμένες επιθέσεις απέναντι στους Πατρινούς, έφερνε μια συνεχή εναλλαγή στο προβάδισμα των δύο ομάδων σε ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον ποιοτικά παιχνίδι.
Μέχρι και τα μισά της δεύτερης περιόδου ο Ν.Ε.Ο.Λ. βρισκόταν μπροστά στο σκορ (18-15 στο 14΄) αλλά τελικά η ομάδα του Αντρέα Μπερδέση έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 22-30. Στο δεύτερο ημίχρονο η Απολλωνιάδα έχοντας την πολυτέλεια να έχει πιο ξεκούραστους αλλά και ποιοτικότερους τους 12 παίκτες της αποστολής της προσπάθησε να διευρύνει την διαφορά, κάτι που επιτεύχθηκε με σύμμαχο  και την κούραση των (10) αθλητών του Ληξουρίου. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα της γραμματείας βρήκε την Απολλωνιάδα να φεύγει νικήτρια από μια δύσκολη έδρα και τους Ληξουριώτες ικανοποιημένους από την εμφάνιση και την συνολική απόδοση της ομάδας.
Πολύ καλή η παρουσία του Πολυδωρόπουλου (19) για την Απολλωνιάδα και του Κουμουνδούρου (19) για τον Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου που δικαίως πρώτευσαν σε απόδοση στο παρκέ.
Την επόμενη Κυριακή και στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής το Ληξούρι ταξιδεύει στην Πάτρα όπου αντιμετωπίζει τον Σπόρτιγκ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer