«Θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός, αλλά προηγουμένως χρειάζεται να διερευνηθεί η αγορά, για να είσαι σίγουρος» σημείωσε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ
Σταυρίδης: «Υπό προϋποθέσεις ο νέος διαγωνισμός για τη ΔΕΠΑ»
Οικονομία
07/07/2013 | 11:31

Την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τη ΔΕΠΑ υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) Στέλιος Σταυρίδης.

«Θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός, αλλά προηγουμένως χρειάζεται να διερευνηθεί η αγορά, για να είσαι σίγουρος» σημείωσε, μιλώντας στον Σκάι.

Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ εκτίμησε ότι μετά την εξαγορά της ΔΕΣΦΑ από τη Socar, οι τιμές φυσικού αερίου σιγά – σιγά θα πέφτουν.

Τόνισε ότι για την πώληση ακινήτων καταγράφονται νομικής φύσεως προβλήματα. Τόνισε ότι στον Αστέρα Βουλιαγμένης κλείνει η συμφωνία, ωστόσο η πώληση του Ελληνικού είναι πολύ σύνθετο ζήτημα με προβλήματα, νομικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά.

«Θέλει τιτάνιο αγώνα, δεν είναι εύκολο το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο ζήτημα του ΟΠΑΠ, ο κ. Σταυρίδης ανέφερε ότι υπάρχει μία εμπλοκή με την υπόθεση των κρατικών λαχείων, ένα διαγωνισμό που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2011.

«Το διαγωνισμό τον κέρδισε ο ΟΠΑΠ, Ιntralot και άλλοι και έδωσαν 190 εκατομμύρια ευρώ. Η Emma Delta έχει διάφορες αντιρρήσεις επί της σύμβασης που διέπει τις σχέσεις των συμμετεχόντων στο σχήμα που κέρδισε το διαγωνισμό» τόνισε.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer