Στη Κέρκυρα είναι σήμερα τα βλέμματα της επικαιρότητας μιας θα δώσει μάχη ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης για να βγει Πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ.
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
10/10/2014 | 06:05

– Καλημέρα φίλοι αναγνώστες…
– Στη Κέρκυρα είναι σήμερα τα βλέμματα της επικαιρότητας μιας θα δώσει μάχη ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης για να βγει Πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ. Ας ελπίσουμε να τα καταφέρει.

parishs
– Δριμύτερη επανήλθε στην κεντρική σκηνή της ΔημΑρ η Σοφία Αράβου- Παπαδάτου με την εκλογή της στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος. Με αυτόν τον τρόπο δείχνει να παίρνει το «αίμα της πίσω» μετά από την τελευταία αποτυχία της να εκλεγεί στο εν λόγω κομματικό όργανο.

araboy-papadatoy
– Αχώριστοι έχουν αποδειχθεί ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη. Το ενδιαφέρον του τελευταίου για το νησί μας είναι κάτι που δεν κρύβεται ενώ ο γνήσιος τον έχει από κοντά με το βλέμμα στραμμένο στη συνεργασία των δύο πλευρών.
– Την «Ναυμαχία του Ναβαρίνου» χάρισε σε πίνακα ο Μελισσανίδης στον Δήμαρχο και ήδη αναζητείται τοίχος του Μεγάρου που θα τον «φιλοξενήσει». Όλα κλείνουν προς την «μετακόμιση» της τηλεόρασης που βρίσκεται στο κέντρο της αίθουσας η οποία και θα αντικατασταθεί από το μεγάλο σε μέγεθος δώρο!

nayarino
– Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο. Θα καταφέρει άραγε ο Μάκης Παπαναστασάτος να εφαρμόσει το νέο κανονισμό λειτουργίας; Υπενθυμίζουμε πως κατά την τελευταία συνεδρίαση ανακοίνωσε την υιοθέτηση λίστας ομιλητών για κάθε θέμα και τοποθέτηση του κάθε συμβούλου από βήματος! Για να δούμε..

papanastasatos1
– Η τοπική Νέα Δημοκρατία δεν δείχνει να επηρεάζεται από την εκλογική κινητικότητα άλλων πολιτικών σχηματισμών και παραμένει απούσα. «Εκλογές στην ώρα τους» γαρ…

nd
– Επί τη ευκαιρία το άρθρο του Βαγγέλη Κεκάτου για τα 40 χρόνια απο την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας , εκτός του ότι ήταν το μοναδικό που δημοσιεύθηκε για το θέμα, συζητήθηκε θετικά.
– Αυτά για σήμερα, καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Ραντεβού τη Δευτέρα το πρωί…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer