Τα πάνω κάτω έχει φέρει η επιλογή Μιχαλάτου να διαγράψει 7 συμβούλους του Επιμελητηρίου σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να στρέψει τις λεπτές ισορροπίες υπέρ του.
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
08/10/2014 | 06:03

– Καλημέρα, φίλοι της στήλης. Καθημερινά η Στήλη Άλατος κερδίζει νέους αναγνώστες. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες Πελάγιο και Πελαγία.
– Τα πάνω κάτω έχει φέρει η επιλογή Μιχαλάτου να διαγράψει 7 συμβούλους του Επιμελητηρίου σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να στρέψει τις λεπτές ισορροπίες υπέρ του.
– Η επιλογή του όμως αυτή φαίνεται να επιστρέφει «μπούμερανγκ» με σημαντική μερίδα της κοινής γνώμης να την αποδοκιμάζει.
– Διαγραφή στελεχών του Επιμελητηρίου όπως ο Διονύσης Πολλάτος δείχνουν αποφάσεις βεβιασμένες και άδικες.
– Σβάρνα τα λιμάνια έχει πάρει ο Γιώργος Τζωρτζάτος. Στόχος του όπως εκμυστηρεύεται σε δημοσιογραφικούς κύκλους είναι η ανάδειξη των περιοχών της αρμοδιότητάς του «πριν και μετά».
– Έτσι, φωτογραφίζοντας τα προβλήματα ως έχουν σήμερα, ο Γιώργος δίνει την υπόσχεση σε ένα χρόνο από σήμερα οι νέες φωτογραφίες να αναδεικνύουν το έργο του.
– Λέτε να τα καταφέρει;

tzwrtzatos_kekatos
– Αισιόδοξος δήλωνε χθες το πρωί σε πολιτική κουβεντούλα σε καφέ στην Αθήνα ο Στέλιος Σπαθής, από τα ισχυρά στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό επίπεδο, για την έκβαση της ψηφοφορίας ανάδειξης νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.
– «Οι 180 θα βρεθούν» αναφέρει χαρακτηριστικά και η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει πλήρως την θητεία της.
– Πολύ αισιόδοξος δεν είσαι βρε Στέλιο;

spathis
– Άξιος αντικαταστάτης της Κυριακής Νικολαϊδου αποδείχθηκε ο Θέμης Τσαγκρής ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κεφαλλονιάς. Μεθοδικός, αποτελεσματικός και ήπιων τόνων.

tsagrhs
– Ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος της ΝΕΡΙΤ Νίκος Γιαννόπουλος δείχνει να μη ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του.
– Έτσι εκτός από της συχνές επισκέψεις του στο νησί σπεύδει να αναμεταδώσει σημαντικά αθλητικά γεγονότα όπως το Διεθνές Φεστιβάλ «Άννα Πολλάτου» που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι, και το «Φίσκαθλον» των τελευταίων ημερών.

giannopoulos_fiskathlon
– Αυτά για σήμερα, ραντεβού πάλι αύριο το πρωί…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer