Και αυτή τη φορά το χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο "τράβηξε" μέχρι αργά το βράδυ.
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
05/02/2015 | 06:52

– Καλημέρα φίλοι αναγνώστες
– Και αυτή τη φορά το χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο “τράβηξε” μέχρι αργά το βράδυ.
– Οι εντάσεις δεν έλειψαν αν και ήταν εμφανώς λιγότερες από προηγούμενες συνεδριάσεις. dhm_sumvoulio4
– Βάρεσαν… πιστόλι!
– Δεν άντεξαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ και αποχώρησαν λίγο μετά την μέση απο την συνεδρίαση του Συμβουλίου. Οι δύο άδειες καρέκλες ανάμεσα στην Λαϊκή Συσπείρωση και τον ΦΙ.Κ.Ο. “μαρτυρούν” την απουσία τους! Βαριά η καλογερική βλέπετε για τη νέα …εξουσία!

fiko
– Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον πρόεδρο του Γηροκομείου Μάκη Αποστολάτο. «Με λιγοστά μέσα κάνετε ότι μπορείτε και το αναγνωρίζουμε» είπα χαρακτηριστικά. Μπράβο σουξέ ο Μαέστρος!
– Έκλεισε.. στόματα ο Γιώργος Τζωρτζάτος αναφορικά με την συνάντησή του με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. tzortz
– Πολλοί αμφισβήτησαν το κατα πόσο η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε και έτσι ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου “αναγκάστηκε” να δημοσιοποιήσει φωτογραφία που πιστοποιούσε την πραγματικότητα. Έμπαινε Γιώργο!
– Κάτι ετοιμάζει ο Διονύσης Λυκούδης. Περιμένουμε προσεχώς… dhm_sumvoulio10
– Μαθαίνουμε πως ο νέος θεατρικός Σύλλογος υπο την καλλιτεχνική οργάνωση του Πάνου Βαρδάκου απέκτησε το πρώτο του Διοικητικό Συμβούλιο. Μάλιστα ο Πάνος πρώτευσε σε σταυρούς προτίμησης κάτι που αποδεικνύει τον σεβασμό στην δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια. vardakos
– Η στήλη του εύχεται καλή αρχή!
– Αυτά για σήμερα, ραντεβού πάλι αύριο το πρωί…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer