Δεν έχασε ούτε μέρα ο Τζωρτζάτος!
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
03/02/2015 | 06:51

Καλημέρα φίλοι αναγνώστες
Δεν έχασε ούτε μέρα ο Τζωρτζάτος!
Μπορεί τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην διαπραγμάτευση του Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη αλλά μόλις χθες μια άλλη συνάντηση κέντρισε το ενδιαφέρον για την Κεφαλονιά.
Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος, όπως μας ενημέρωσε μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά για ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του.

tzwrtzatos
Παρακάτω σας αποκαλύπτουμε και την επίμαχη ανάρτηση για μία συνάντηση με ιδιαίτερο συμβολισμό. Λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ως Υπουργού, ο Γιώργος Τζωρτζάτος ήταν απο τα πρώτα άτομα που συνάντησε..

tzwrtzatos_fb
Πάντως το… “κονέ” του Γιώργου με την Υπουργό Τουρισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους τομείς ανάπτυξης του τόπου μας.
Γιώργο φέρε την Έλενα σε επαφή με τον Κεκάτο άμεσα!
Ο Σπύρος Θεοτοκάτος είναι ο νέος μαέστρος της χορωδίας Αργοστολίου. Ευχόμαστε να συνεχίσει το άξιο έργο του προκατόχου του Άγγελου Μουρελάτου ο οποίος αναμφισβήτητα έκανε δουλειά!
Κραυγή αγωνίας από την Αλεξία Μωραϊτη
Μήνυμα έστειλε η προπονήτρια του ΝΟΑ προς τις αρχές με αφορμή την έλλειψη πετρελαίου στο Κολυμβητήριο. “Θέλουμε να ζεσταθούμε. Λίγο ζεστό νερό θέλουμε μόνο για τα παιδιά” είπε…

noa_koph_pitas14
Αυτά για σήμερα.. ραντεβού και παλι αύριο το πρωί…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer