«Ποντάρει» στους νέους ο Μπάκης Λυκούδης, γι' αυτό και μια από τις πρώτες του δημόσιες εμφανίσεις ως υποψηφίου Βουλευτή έγινε με τα νέα παιδιά του τόπου μας.
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
12/01/2015 | 09:00

– Καλημέρα φίλοι αναγνώστες
– 14 ήμερες μείνανε για τις βουλευτικές εκλογές και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου αλλά αυτές οι εκλογές δεν είναι του καναπέ αλλά του internet…
– Οι καμπάνιες των κομμάτων και των υποψηφίων, οι εξελίξεις αλλά και όλα τα πολιτικά τεκταινόμενα διαδραματίζονται μέσα σε ένα κουτί του υπολογιστή σας…
– Πάνε οι αφίσες, τα εκλογικά κέντρα και τα σημαιάκια… περάσαμε στην εποχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης…
– Στα δικά μας τώρα… και στο αμφίρροπο τοπίο εδώ στη Κεφαλονιά.
Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι σε σχέση με το 2012 η ΝΔ είναι ουσιαστικά πιο συσπειρωμένη.
Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφώς πιο αποδυναμωμένο σε σχέση με αυτό του 2012. (βλέπε Δρακουλόκγωνα)
– Τα παραπάνω συνθέτουν σκηνικό ντέρμπι στη μονοεδρική της Κεφαλονιάς. Νομίζω ότι το βράδυ της 25 Ιανουαρίου θα είναι μεγάλο….

dhmoskophsh
– «Ποντάρει» στους νέους ο Μπάκης Λυκούδης, γι’ αυτό και μια από τις πρώτες του δημόσιες εμφανίσεις ως υποψηφίου Βουλευτή έγινε με τα νέα παιδιά του τόπου μας.
– Είναι από τις φορές εκείνες που οι νέοι άνθρωποι μπαίνουν ενεργά στο «παιχνίδι» ως συμμετέχοντες και όχι απλοί παρατηρητές. Αυτό άλλωστε είναι και το στοίχημα για την επόμενη μέρα!

lukoudhs_neoi
– Και μιας και μιλάμε για στοίχημα, ποιο τοπικό στέλεχος του «παλιού» ΠΑΣΟΚ βάζει στοιχήματα αριστερά και δεξιά ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει την έδρα;
– Κατά κοινή ομολογία για πρώτη φορά η Νέα Δημοκρατία κατέρχεται ενωμένη εκφράζοντας ένα ευρύ φάσμα εσωτερικών «τάσεων».

nea dhmokratia (2)
– Οι προηγούμενες αντιμαχίες που «κόστισαν» την βουλευτική έδρα αποτελούν παρελθόν και ο καθένας δίνει την δική του μάχη σε ένα «ομαδικό παιχνίδι».
– Αν μη τι άλλο η εκστρατεία δίνεται σε πολιτισμένο επίπεδο!
– Στον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στις 6 το απόγευμα παρουσιάζεται το ψηφοδέλτιο του κόμματος.
– Θα έχουμε περισσότερα να πούμε αύριο…

theopeftatou-anasa
– Δύο σημαντικές προσωπικότητες τίμησαν οι παροικίες των Κεφαλλονιτών σε Πάτρα και Αθήνα αντίστοιχα για το έργο τους στη διατήρηση του Κεφαλλονιτών παραδόσεων έξω από το νησί μας.
– ο Σύλλογος Κεφαλλονιτών της Πάτρας τίμησε τον συμπατριώτη μας επίσκοπο Κερνίτσης Χρύσανθο Στελλάτο για τη μεγάλη του προσφορά.

xrusanthos_vraveush
– Σε παρόμοια εκδήλωση οι Κεφαλλονίτες των Βορείων Προαστίων της Αττικής τίμησαν τον Αρχ. π. Νικόλαο Χαρτουλιάρη σε μια συγκινητική βράβευση στη Κηφισιά.

vraveush_nikolaos
– Αυτά για σήμερα… ραντεβού αύριο την ίδια ώρα…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer