Βροχερά μπήκε η εβδομάδα μιας και από το πρωί της Κυριακής η βροχή δεν έλεγε να κοπάσει.
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
06/10/2014 | 07:00

– Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους αναγνώστες και φίλους…
– Βροχερά μπήκε η εβδομάδα μιας και από το πρωί της Κυριακής η βροχή δεν έλεγε να κοπάσει. Παρ’ όλα αυτά για όποιον έκανε μια βόλτα στο κέντρο τ’ Αργοστολιού θα κατάλαβε ότι η βροχή δεν δημιούργησε προβλήματα. Σε σύγκριση μάλιστα με περυσινές νεροποντές που κόντεψαν να.. βουλιάξουν τη πλατεία!

kakokairia_katelios7

– Στο μνημόσυνο του Σπύρου Μπεκατώρου ήταν όλοι εκεί. Η αξιοπρεπής στάση τόσο της αδελφής του Λίας, όσο και της συζύγου του Ανίτας τιμά τη μνήμη του σπουδαίου Κεφαλλονίτη που πριν από ενάμιση χρόνο έφυγε από κοντά μας.

mpekatwrou_metaxa

– Εξαιρετικές πρωτοβουλίες λαμβάνει τελευταία το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με σεμινάρια και ημερίδες που προσελκύουν συμμετέχοντες πέραν από τη Κεφαλονιά. Καλό θα ήταν να το «αγκαλιάσουν» λίγο περισσότερο και οι ντόπιοι..

– Ένα «μίνι στρατηγείο» έχει στηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα στο «παλιό» δημαρχείο στο Αργοστόλι. Ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης οργανώνει και την τελευταία λεπτομέρεια του χώρου απ’ όπου θα ασκήσει τα καθήκοντά του αυτός και οι συνεργάτες του τα επόμενα χρόνια.

lukoudhs

– Ιδιαίτερη συζήτηση ανέπτυξαν το πρωί της Κυριακής ο Αλέξανδρος Παρίσης με τον Πέτρο Αλιβιζάτο σε εντόνως φιλικό κλίμα. Λέτε να άφησαν πίσω τα παλιά;

– Την ευχή να δεχόταν να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής διατύπωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σε πρωινή εκπομπή.
– Ο κ. Γιακουμάτος, με αφορμή τη γιορτή των 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε επίσης υπερήφανος που ανήκει στη φιλελεύθερη παράταξη.
– Και μια που είπαμε για τα γενέθλια της ΝΔ να πούμε ότι ο Βαγγέλης Φιοραβάντες έδωσε το παρών στη εκδήλωση που έγινε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Αθήνα.

fioravantes

– Αυτά για σήμερα, ραντεβού πάλι αύριο το πρωί…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer