Δύο παράλληλες συνεδριάσεις έλαβαν χώρα εχθές το βράδυ: H συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό και το... δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς!
Στήλη άλατος…
Πολιτική
08/12/2014 | 07:00

Καλημέρα φίλοι αναγνώστες.

Στην τελική ευθεία μπήκαμε για τα Χριστούγεννα.

xmas_argostoli_vradu6

Η Κεφαλονιά μπαίνει σιγά-σιγά σε γιορτινούς ρυθμούς.

Δύο παράλληλες συνεδριάσεις έλαβαν χώρα εχθές το βράδυ: H συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό και το… δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς!

Θα μας πείτε βέβαια τι σχέση μπορεί να έχουν τα δύο Σώματα, και θα έχετε δίκιο. Εκ πρώτης…  όψεως καμία αλλά σε μια δεύτερη ανάγνωση ίσως κάποια σημεία να συμπίπτουν!

Για άλλη μια φορά οι εντάσεις δεν έλειψαν. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Διονύσης Λυκούδης επέλεξε την ευθεία ρήξη τόσο με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο όσο και με τον Αλέξανδρο Καλαφάτη. Έχουμε την εντύπωση πως η συναίνεση που είχε προτείνει ο επικεφαλής της Ενωμένης Τετράπολης μάλλον πάει… καλιά της!

lukoudhs

Και στη Βουλή βέβαια έγινε κάτι αντίστοιχο.. Σαμαράς και Τσίπρας διασταύρωσαν τα ξίφη τους με αφορμή τον προϋπολογισμό αλλά με ατζέντα.. Προέδρου Δημοκρατίας, Ρωμανού και αποστατών!

Η διαφορά Βουλής και Συμβουλίου είναι στο… τελείωμα! Τι εννοούμε; Απλά, στην Βουλή ξέρουν σίγουρα ότι η συνεδρίαση θα τελειώσει, στο Δημοτικό Συμβούλιο πάλι, όχι!

Απόδειξη του παραπάνω, η εισήγηση της αντιπολίτευσης να συνεδριάσει το σώμα εκ νέου αύριο (δηλαδή σήμερα) μιας και τα θέματα δεν είχαν τελειώσει και η ώρα ήταν περασμένη..

Η Δημοτική Αρχή διαφώνησε  και οι παρατάξεις Μιχαλάτου- Καλαφάτη επέλεξαν να αποχωρίσουν. Τι ‘χες Γιάννη, τι ‘χα πάντα!

Αλήθεια δεν βαρέθηκαν το ίδιο βιολί; Ακαμψία από την μία, αποχώρηση από την άλλη..

Και η απορία της ημέρας: Τι έπαθε ο Τζωρτζάτος και έμεινε… Παναγία στο Δημοτικό Συμβούλιο; Ελπίζουμε να είναι όλα καλά γιατί δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια!

tzwrtzatos

Αυτά για σήμερα, ραντεβού και πάλι αύριο το πρωί…

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer