Όλα δείχνουν πως ο Γιάννης Κουρούκλης έχει βάλει «πλώρη» για την αρχηγία της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ.
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
02/10/2014 | 07:00

– Καλημέρα φίλοι αναγνώστες
– Και σήμερα το πρωί η «Στήλη Άλατος» είναι μαζί σας
– Όλα δείχνουν πως ο Γιάννης Κουρούκλης έχει βάλει «πλώρη» για την αρχηγία της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ. Δεν εξηγείται διαφορετικά η στάση του απέναντι στην έντονη διαμάχη Λυκούδη – Γκισγκίνη κατά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.
– Συγκεκριμένα, ο Ληξουριώτης δικηγόρος επέλεξε να μην εμπλακεί στην μεταξύ τους σύγκρουση παραμένοντας …χαλαρός, ένδειξη που τον θέλει να «φιγουράρει» ως το επόμενο Νο1 της παράταξης.
– Εκνευρισμένοι δείχνουν οι κάτοικοι Αργοστολίου με το «γράψιμο» του Θεόφιλου. Η απουσία του από την λιτανεία της Δραπανιώτισσας εις διπλούν προκάλεσε την δυσαρέσκεια των πιστών της Πρωτεύουσας μιας και κρατάει …μήνες αυτή η κολόνια!
Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης δείχνει να μην έχει αποδεχθεί το «μαύρισμα» των Αργοστολιωτών κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές εγείροντας ακόμη περισσότερο τα ..πνεύματα!
– Έτοιμος για δουλειά είναι ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χρήστος Λευκαδίτης. Σε ερώτηση μας για το πώς πάει το Ταμείο, μας απάντησε αφοπλιστικά «μπουνάτσα».
Έτοιμος για σύγκρουση με το παρελθόν είναι ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος.
– Η πρόσφατη ανάρτηση στο facebook περί χάους που παρέλαβε δείχνει να κρατά σαφείς αποστάσεις από την μέχρι χθες κραταιά Κυρία των Λιμανιών Ελπίδα Κατσαΐτη.
Συνεδρίασε την Τετάρτη το βράδυ η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις φημολογούμενες πρόωρες εκλογές.
– Βάζουμε στοίχημα πως ένα από τα νέα σε ηλικία στελέχη του κόμματος, ο Γιώργος Ματαράγκας, θα βγει «μπροστά».
Ετοιμάζονται οι Κεφαλλονίτικοι σύλλογοι στην Αθήνα για την εορτή του Αγίου μας. Μαθαίνουμε ότι η Αδελφότητα του Πειραιά μαζί με τους απανταχού Πυλαρινούς θα εορτάσουν από κοινού τη μνήμη του προστάτη μας Αγίου Γεράσιμου στην Νίκαια.
– Αυτά για σήμερα, τα λέμε αύριο…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer