Ιδιαίτερη έκταση δείχνει να λαμβάνει το «θέμα Τραυλού» μετά την ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΤΕΕ η οποία καταδικάζει την στάση της Δημοτικής Αρχής.
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
12/11/2014 | 05:23

– Καλημέρα φίλοι μου αναγνώστες…
– Ιδιαίτερη έκταση δείχνει να λαμβάνει το «θέμα Τραυλού» μετά την ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΤΕΕ η οποία καταδικάζει την στάση της Δημοτικής Αρχής.
– Λέτε να έχουμε συνέχεια;
– Ως γνωστόν η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΤΕΕ αν και επικεφαλής της είναι ο Σταύρος Τραυλός απαρτίζεται από στελέχη διαφορετικών πολιτικών χώρων. Η κοινή τους στάση έναντι στην «ειρωνεία» του Δελτίου Τύπου δείχνει κάτι..

tee
– Εμείς θα το πούμε άλλη μια φορά ότι από το προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο ξεχώρισε μόνο ο Θόδωρος Φλωράτος.
– Ο δημοτικός σύμβουλος από την αντιπολίτευση παίρνοντας το λόγο απευθύνθηκε προς τους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους λέγοντας ότι δεν είναι αυτή εικόνα που βγάζουν προς τα έξω και ζήτησε συγνώμη…
– Πιστέψτε με ο Φλωράτος κέρδισε πόντους από το προχθεσινό συμβούλιο και σίγουρα θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο μέλλον.

flwratos
– Η σχέση της Αδελφότητας Αθηνών με την εκκλησία ήταν ανέκαθεν γνωστή και στενή.
– Η εκλογή επομένως του Πατέρα Νικόλαου Χαρτουλιάρη ως νέου Προέδρου δεν εκπλήσσει όσους γνωρίζουν τα του ιστορικότερου κεφαλληνιακού σωματείου της Πρωτεύουσας.
– Μαθαίνω ότι ο νέος πρόεδρος θα προσπαθήσει να ρίξει τους τόνους και το επόμενο διάστημα θα λάβει πρωτοβουλίες ώστε να ενώσει όλες τις πλευρές αυτού του συλλόγου.

p_nikolaos
– Quiz για δυνατούς λύτες: Ποιος πρόεδρος τοπικής κοινότητας «ετοιμάζεται» για υποψήφιος βουλευτής; Θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη.
– Αυτά για σήμερα, ραντεβού και πάλι αύριο το πρωί…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer