Η αγαστή συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας σε μεγάλα έργα για την Κεφαλονιά δεν πρόκειται να χαλάσει για μια … εξέδρα!
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
29/10/2014 | 08:33

– Καλημέρα φίλοι αναγνώστες…
– Χρόνια πολλά στο Αβραάμ και στην Αβραμία που γιορτάζουν σήμερα
– Κάτω από την εξέδρα επέλεξε να σταθεί ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος και δίπλα στο πανό που είχε στηθεί από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

ejedra_galiatsatos
– Αντίθετα ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, εκπρόσωποι της Εκκλησία και των σωμάτων ασφαλείας επέλεξαν την εξέδρα προκειμένου να τιμήσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
– Φτάνουν στα αυτιά μας… παράπονα για το γεγονός πως η αντίθεση Δήμου και Περιφέρειας δεν είχε την ένταση που θα έπρεπε! Φαίνεται, ο πολιτισμός που επικράτησε αυτή τη φορά «ενόχλησε» αρκετούς.
– Η αλήθεια είναι πως η αγαστή συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας σε μεγάλα έργα για την Κεφαλονιά δεν πρόκειται να χαλάσει για μια … εξέδρα!

parelasi-28-10-14-10
– Την Ιθάκη επέλεξε να επισκεφτεί η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Τυχαίο;

theopeftatoy (7)
– Άψογος διοργανωτής στο Ληξούρι στη παρέλαση ο Αλέξης Μοσχονάς. Όλα κύλησαν ομαλά με άψογη οργάνωση. Να δείτε οτι ο Αλέξης θα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Παρίση και ας μην μας …κόβει στο μάτι!

parelasi lhxouriou13
– Μια και λέμε για το Ληξούρι να πούμε ότι μας συγκίνησε ιδιαίτερα η παρέλαση των παιδιών από τον ΥΠΕΡΙΩΝ!
– Κάνει πολύ καλή δουλειά η Σοφία Μαροπούλου και οι συνεργάτες της.

parelasi lhxouriou10
Quiz για δυνατούς λύτες: Ποιος εκπρόσωπος πολιτικού κόμματος την ώρα που θα έπρεπε να βρίσκεται στην εξέδρα κατά την παρέλαση, έψαχνε για θέση πάρκινγκ στο Αργοστόλι; Όποιος ξυπνά αργά αυτά παθαίνει…

Δεν υπάρχει αυτό! Μία φωτογραφία με το νέο «τηλεφωνικό αξεσουάρ» της Γενικής Γραμματέας, Άννας Δελαπόρτα, μπήκε στο μάτι του Γνήσιου. Λέτε να αγοράσει ο δήμαρχος νέο αξεσουάρ για το κινητό του….;

Δεν υπάρχει αυτό! Μία φωτογραφία με το νέο «τηλεφωνικό αξεσουάρ» της Γενικής Γραμματέας, Άννας Δελαπόρτα, μπήκε στο μάτι του Γνήσιου. Λέτε να αγοράσει ο δήμαρχος νέο αξεσουάρ για το κινητό του….;

– Αυτά για σήμερα ραντεβού και πάλι αύριο το πρωί…
Μια ματιά στο σημερινό καιρό…

xarths_kairos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer