Προκαλεί θετικά σχόλια και ευχάριστη έκπληξη ο νέος τρόπος επικοινωνίας του Δήμου Κεφαλλονιάς.
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
23/10/2014 | 06:00

– Καλημέρα φίλοι αναγνώστες
– Ιδιαίτερες ευχές και χρόνια πολλά στους Ιάκωβους που γιορτάζουν σήμερα
– Προκαλεί θετικά σχόλια και ευχάριστη έκπληξη ο νέος τρόπος επικοινωνίας του Δήμου Κεφαλλονιάς.
– Τις τελευταίες μέρες μιλάμε για πάνω από 10 Δελτία Τύπου που αναφέρονται με σαφήνεια στην ουσία του θέματος, χωρίς τις …σάλτσες του παρελθόντος.
– Νομίζουμε και αυτό ακούγεται στη πιάτσα, ότι το γραφείο επικοινωνίας του Δημάρχου έχει αλλάξει και στόχο έχει να μην πέφτει τίποτα κάτω χωρίς να μην έχει την ανάλογη επικοινωνιακή «εκμετάλλευση».
– Όπως μαθαίνουμε έχει στηθεί στο παλιό δημαρχείο ολόκληρο επικοινωνιακό team από το Διονύση Λυκούδη και τους συνεργάτες του για το θέμα αυτό…
– Ας ελπίσουμε να έχει και συνέχεια…
– Άστραψε και βρόντηξε για μία ακόμη φορά ο Τζωρτζάτος και τα έβαλε με τη προκάτοχο του Ελπίδα Κατσαΐτη και μάλιστα …on camera! Ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου κατηγόρησε την Ελπίδα ότι δεν εισέπραττε τα Λιμενικά Τέλη.

celebrity_silhouette17
– Άμεση η απάντηση της Κατσαΐτη από το facebook του e-kefalonia, που ούτε λίγο ούτε πολύ τον θεωρεί άσχετο και ανημέρωτο μιας και τα Λιμενικά Τέλη με εγκύκλιο τα εισπράττει η λιμενική αρχή.
– Με λίγα λόγια του …κουτρούλη ο γάμος!
– Λίγο αιχμηρή ήταν η ανακοίνωση της Kefalonian Lines σχετικά με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ύστερα από το πρόβλημα με την αποκόλληση της αριστερής άγκυρας. Αλήθεια, δεν μπορούμε να την καταλάβουμε…
– Τα περισσότερα ενημερωτικά μέσα έβγαλαν την είδηση μέσα από την επίσημη ενημέρωση της Λιμενικής Αρχής…
– Μήπως καθυστέρησε η εταιρία να βγάλει Δελτίο Τύπου μετά από αυτό;
– Εγκάρδιος ήταν ο χαιρερισμός του Μητροπολίτη Λευκάδος κ. Θεόφιλου με τον Δήμαρχο και δημιούργησε απορίες.
– Για όσους δεν ξέρουνε θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι ο Παρίσης ήταν βουλευτής όταν εκθρονίστηκε ο Μητροπολίτης και μάλιστα ήταν από τους πρώτους που τον είχαν στηρίξει φανερά σε αυτή του τη μάχη.
– Πιστέψτε με, κάτι ξέρει παραπάνω ο Άγιος Λευκάδος!

parishs_theofilos
– Άφαντος ο Θεόφιλος από τον Άγιο. Μετά τις εκλογές δεν έχει παραβρεθεί σε καμία δημόσια εκδήλωση. Λάθος για έναν επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης η στάση του αυτή!
– Προσπάθησαν να το σώσουν με τη παρουσία τους στο πανηγύρι του Αγίου Νίκος Μενάγιας και Διονύσης Αραβαντινός αλλά …μάταια!

menagias-aravantinos-4
– Πολλά μποφόρ δεν φέρνει μόνο η κακοκαιρία όπως μας γράφει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας αλλά και η εμφάνιση Λευκαδίτη με δύο αιθέριες υπάρξεις…
– Τι μας κάνεις μπαγάσα Χρήστο με τις δημόσιες εμφανίσεις σου…

leukadiths
– Κουνάδη, πες αλεύρι…. ο Ανουσάκης σε γυρεύει
– Αυτά για σήμερα, ραντεβού αύριο πάλι το πρωί..!

 
Μια ματιά στο Καιρό σήμερα Πέμπτη

kakokairia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer